15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilal abi Outlet Center'de sabah 08,00 Da buluşacaz. 08,15 de hareket edecez. Yavaş yavaş yol alırız.
Şuanda en güncel iZ-MiT tolanma programı buşekilde.
izmitten katılacak herkese sms attım sanırım.

1.MaYuCeL
2.Sedat
3.Bilalrx
4.Leo1905
5.Kalyoncu
6.Cancaloz

unuttuğum yada izmit ekibine katılıp gelecek başka arkadaş yok sanırım.

MaYucelim, İst RFC/Ustayla bi görüşsen, onlarda erken gelebilirlerse buluşup çıkarız, ona göre hareket saatimizi 08.30. yapabiliriz... yalova yakın zaten... engeç 9.30-10 arası orda oluruz... yakından(bursa-yalova-balıkesir,vb) gelenler 9.00.da Yalovada olur zaten... Yalova Marina reno buluşma noktasında RFC den ekip 9.00.da hazır bulunsun temsilen karşılama için... yarı resmi organizasyonlar hassas ciddi işlerdir, imaj-kalite için ince planlama gerekir... reno mais yetkililer geldiğinde karşılarında ekip olsun yani... gecikmeler tolere olmuş olur... yani duruma bakılsın, sorun olmayacak şekilde son düzeltmeler-güncellemeler olursa ıyı olur... :cool:

Son düzenleme:
İstanbul'dan çıkış saatimizi 07.00 Mehmetcik Vakfı Opet Tesisleri olacak...
Avrupa Yakası ilk hareket yeri saat 06.15 da Topkapı Honda Cem önü...

Ankara Ekibimizin Gişelerden çıkış saati: 03.00 olarak belirlenmiştir...

MaYucelim, İst RFC/Ustayla bi görüşsen, onlarda erken gelebilirlerse buluşup çıkarız, ona göre hareket saatimizi 08.30. yapabiliriz...

sorun olmayacak şekilde son düzeltmeler-güncellemeler olursa ıyı olur... :cool:

Bilal abi zaten sıkıntı yok, Biz istanbul ekibi ile buluşuruz, hatta belki ben ( c.tesi balığa gidersem ) istanbul ekibini yoldan alıp gelebilirim.
Cuma akşamı herşey netleşecek. Ama o zamana kadar bizim iZ-MiT buluşma saatimiz belli...

15.09.2012 C.tesi Sabah Saat 08.00'da Kocaeli Outlet Center Otoparkında iZ-MiT Ekibi olarak buluşuyoruz.

Harita Linki İçin Tıklayın

08.15'de ufak ufak motorları çalıştırıp yürürüz... Güzergah belli, Yalovaya giden yol da tek olduğu için istanbul ekibi ile aynı anda Yalova'ya gireriz.

mesaj için sağol.tamamdır ben 8'de outletteyim ;)

Evren abiyle görüştüm az önce ankara tayfası gece 3 de buluşup çıkıcak yola ben mesaiyde olduğum için büyük ihtimal yetişemıycem 4 -4 bucuk gibi çıkıcam olmazsa izmitlilere katılırım

Evren abiyle görüştüm az önce ankara tayfası gece 3 de buluşup çıkıcak yola ben mesaiyde olduğum için büyük ihtimal yetişemıycem 4 -4 bucuk gibi çıkıcam olmazsa izmitlilere katılırım

Koaceli üzerinden gelecekseniz buyrun Bekleriz...

Bursa Yalova cumartesi sabahı
Kürşad
Ersin
Utku
Gökhan
Tolga
yarın konuşup karara bağlanacak.

Çalışmalar devam ediyor

Merhaba arkadaşlar.Sabahtan Bursa - Yalova'ya beni de dahil edebilirsiniz. Planlamaya her türlü uyarım.

İhsan.

Geri