emre abi sen ankaradan geliceksen ben seni beklerim istiyorsan beraber geçeriz izmite? sonra izmit ekibiyle geçeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumartesi Sabahı saat 08:00 da Bursa ekibi Renault Fabrikasının bahçesinde toplanıyoruz. Araçları burada bıraktıktan sonra;
Kaptanımız, Kürşad veya Utku olacaktır.
Dün yapılan çağrılara cevap veren, haberleştiğimiz arkadaşlar ile ortak karar olarak tek araba gidilecektir.
1-gokhanhacihasan ( Clio 2 1.6 16 v sport )
2-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
3-utku ( Clio )
4-Solenza ( Clio )
5-tgezginis (Megane 3 HB )
Ancak; Arkadaşlar Bursa ekibinden bir arkadaşımız daha dinc.ihsan ( Clio 3 ) Yalova organizasyonuna katılabileceği yönünde bugün bilgi vermiştir.
Araç sayısını ikiye çıkarırsak;
Araç 1
1-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
2-utku ( Clio )
3-Solenza ( Clio )
Araç-2
1-gokhanhacihasan ( Clio 2 1.6 16 v sport )
2-tgezginis (Megane 3 HB )
3-dinc.ihsan ( Clio 3 )
Konu ile ilgili olarak Bursa grubu arkadaşların görüş bildirmesini bekliyorum
dinc.ihsan ( Clio 3 ) İhsan bey özelden cebinizi mesaj atınız.
Sedat fabrika dediğimiz yerde otopark var. Otoparkta tonlarca araba var sen de 1000 ben diyeyim 1500 tane. Bu kısım renaultta çalışan kardeşlerimiz tarafından kullanılıyor. Yani fabrika içine girilmesi söz konusu değil
Planınıza karışmak gibi olmasın ama Fabrikaya toplu bir şekilde gidilse daha iyi olur bence
Sedat fabrika dediğimiz yerde otopark var. Otoparkta tonlarca araba var sen de 1000 ben diyeyim 1500 tane. Bu kısım renaultta çalışan kardeşlerimiz tarafından kullanılıyor. Yani fabrika içine girilmesi söz konusu değil
Olur böyle şeyler Herşey RFC için
Bilmediğimden bana öyle geldi abi pardon
Renault Fabrikası'nın orada saat 8'de değil de 07:30'da buluşmamız gerekiyor arkadaşlar; ki saat 8'de yola çıkabilelim. Bir diğer konu da İhsan arkadaşımızın kahvaltıya katılımıyla ilgili. Bu konuyu Adminimize sormamız gerekiyor, liste harici kahvaltıya katılınabiliyor mu diye. Beni sakın yanlış anlamayın, bencearkadaşımızın gelmesinde hiçbir sıkıntı yok, çok isterim ama durum farklı