15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emre abi sen ankaradan geliceksen ben seni beklerim istiyorsan beraber geçeriz izmite? sonra izmit ekibiyle geçeriz

Arkadaşlar Bursadayım bende ama cumartesi günü çalışıyom reno fabrikasının arkasındayım bende hemen Bosch fabrikasında işten 4 te cıkıcam yoksa karsılama olaylarına fln katılırdım,,ama sonrasında katılmak isterim özellikle PULAT kardeşimle tanısmak isterim ZLZ'nin eski sahibi yeni FR'ını bi görsün diye :)) kısmet bakalım hayırlı yolculuklar simdiden hepinize kazasız belasız gelin gidin inş.. bi yardımımız gerekirse yazın arkadaslar yapabilcegimiz bşey warsa yol yordam gösterir her türlü agırlarız misafirlerimizi Bursadan pek ses cıkmamış ama ugrasan 5-10 arakdaş war allahtan.

Cumartesi Sabahı saat 08:00 da Bursa ekibi Renault Fabrikasının bahçesinde toplanıyoruz. Araçları burada bıraktıktan sonra;
Kaptanımız, Kürşad veya Utku olacaktır.
Dün yapılan çağrılara cevap veren, haberleştiğimiz arkadaşlar ile ortak karar olarak tek araba gidilecektir.

1-gokhanhacihasan ( Clio 2 1.6 16 v sport )
2-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
3-utku ( Clio )
4-Solenza ( Clio )
5-tgezginis (Megane 3 HB )

Ancak; Arkadaşlar Bursa ekibinden bir arkadaşımız daha dinc.ihsan ( Clio 3 ) Yalova organizasyonuna katılabileceği yönünde bugün bilgi vermiştir.

Araç sayısını ikiye çıkarırsak;

Araç 1
1-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
2-utku ( Clio )
3-Solenza ( Clio )

Araç-2
2-tgezginis (Megane 3 HB )
3-dinc.ihsan ( Clio 3 )

Konu ile ilgili olarak Bursa grubu arkadaşların görüş bildirmesini bekliyorum

dinc.ihsan ( Clio 3 ) İhsan bey özelden cebinizi mesaj atınız.

Cumartesi Sabahı saat 08:00 da Bursa ekibi Renault Fabrikasının bahçesinde toplanıyoruz. Araçları burada bıraktıktan sonra;
Kaptanımız, Kürşad veya Utku olacaktır.
Dün yapılan çağrılara cevap veren, haberleştiğimiz arkadaşlar ile ortak karar olarak tek araba gidilecektir.

2-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
3-utku ( Clio )
4-Solenza ( Clio )
5-tgezginis (Megane 3 HB )

Ancak; Arkadaşlar Bursa ekibinden bir arkadaşımız daha dinc.ihsan ( Clio 3 ) Yalova organizasyonuna katılabileceği yönünde bugün bilgi vermiştir.

Araç sayısını ikiye çıkarırsak;

Araç 1
1-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
2-utku ( Clio )
3-Solenza ( Clio )

Araç-2
2-tgezginis (Megane 3 HB )
3-dinc.ihsan ( Clio 3 )

Konu ile ilgili olarak Bursa grubu arkadaşların görüş bildirmesini bekliyorum

dinc.ihsan ( Clio 3 ) İhsan bey özelden cebinizi mesaj atınız.

Planınıza karışmak gibi olmasın ama Fabrikaya toplu bir şekilde gidilse daha iyi olur bence

Planınıza karışmak gibi olmasın ama Fabrikaya toplu bir şekilde gidilse daha iyi olur bence
Sedat fabrika dediğimiz yerde otopark var. Otoparkta tonlarca araba var sen de 1000 ben diyeyim 1500 tane. Bu kısım renaultta çalışan kardeşlerimiz tarafından kullanılıyor. Yani fabrika içine girilmesi söz konusu değil

Sedat fabrika dediğimiz yerde otopark var. Otoparkta tonlarca araba var sen de 1000 ben diyeyim 1500 tane. Bu kısım renaultta çalışan kardeşlerimiz tarafından kullanılıyor. Yani fabrika içine girilmesi söz konusu değil

Bilmediğimden bana öyle geldi abi pardon

Renault Fabrikası'nın orada saat 8'de değil de 07:30'da buluşmamız gerekiyor arkadaşlar; ki saat 8'de yola çıkabilelim. Bir diğer konu da İhsan arkadaşımızın kahvaltıya katılımıyla ilgili. Bu konuyu Adminimize sormamız gerekiyor, liste harici kahvaltıya katılınabiliyor mu diye. Beni sakın yanlış anlamayın, bencearkadaşımızın gelmesinde hiçbir sıkıntı yok, çok isterim ama durum farklı:eyv

Renault Fabrikası'nın orada saat 8'de değil de 07:30'da buluşmamız gerekiyor arkadaşlar; ki saat 8'de yola çıkabilelim. Bir diğer konu da İhsan arkadaşımızın kahvaltıya katılımıyla ilgili. Bu konuyu Adminimize sormamız gerekiyor, liste harici kahvaltıya katılınabiliyor mu diye. Beni sakın yanlış anlamayın, bencearkadaşımızın gelmesinde hiçbir sıkıntı yok, çok isterim ama durum farklı:eyv

Listede var diye biliyorum. Tekrar kontrol edelim kanka

Kanka 23. Sırada İhsan arkadaşımızın ismi mevcut. Yanlış listeye mi bakıyorum. Malum yorgunum Kontrol edersen sevinirim. hata yapmayalım kanka

Geri