15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakkat Mustafa abi ne giyelim? Oldu olacak onuda konuşalım sonra niye kotla donla bilmem neyle geldiniz demesinler. Ama takım elbise diye de kasmasak ne güzel olur. Dünya yol gelicez koltuğa yapışacak oturan yerlerimiz terden yanarız valla :(

ahahahah :D
Yok be moruk ne takımı baloya mı katılacaksınız, :D
Normal üstünüze ne giymek istiyorsanız onunla gidin işte... :)

Bence ciddi bir toplantı ise takım elbise olmasa bile, kumaş pantolon yada gabardin pantolon + gömlek şeklinde gidin arkadaşlar.

Dış görünüş çok önemli böyle organizasyonlarda

Sonuçta adamlar her önüne gelene fabrika gezdirmiyorlar.

Siz çok şanslı bir azınlıksınız.

Bunun kıymeti bilinerek, ona göre hazırlanılmalı diye düşünüyorum kendimce.

Arabanın bagajına atın keten pantolon ,gömlek bir tesis de değiştirirsiniz

Ne takımı abartmayın yahu.. Kot, gömlek yada kot tişört yeterli olur.. Kumaş giymek isteyen ayriyetten giyebilir. Usta sadece short vs kısa şeyler ile gelmeyin demiş. Bu kadar büyütmeyin olayı.

30hvsb4.jpg

Fabrikada geziş tarzınız %90 ihtimalle böyle olacak,
Takımdı kumaştı giymeniz sıkıntı yaratmaz mutlaka ama boşu boşuna kendinizi mındar edersiniz...
Fabrika sizin ne giydiğinize bakmıyor, onlar için sizler saygıdeğer Renault severlersiniz, Renault aşkını dış görünüşten önde tutuyorlar... :)

fransız mekanına italayan takımdan aşağısı olmaz:)

Kot pantolon serbest arkadaşlar,sadece şort ve benzer kısa pantalonları istemiyorlar...:eyv

Kıskançlık şu an had safhada günceli. :sinirli

İyi bari bayramlıkları giymeme gerek kalmadı :aytuğ
Depomuz full hazırız Prensesimle :)

ben renault tan sabah 8 te işten çıkçam oralarda olurm gelen arkadaşların birine 1 adet renault tişörtü hediyem olsun (gerçi eskişehirde tarla giyende bile gördük)
hANGİ bölümdesin dexterite ben ıln deyim . tolga

Geri