15.09.2012 MAİS-OYAK Renault Organizasyonu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önemli Not:Katılımcıların Şort veya benzeri kısa pantolan giymemeleri gerekmektedir,herkes pantalonla gelecek arkadaşlar...:eyv

İşte bu olmadı, H.sonları giydiğim tek şey Kısa pantolonum ve kolsuz t-shirtim, birde sandaletim... :(

ceket-kravat tercih sebebi galiba... :cool:

resmi toplantı gibi oldu beya.. :cool:

İlk gidilen yere giyim ,konuşma , bakım ne kadar iyi olursa karşı taraf sizin ile daha çok ilgilenir.

Son Durum Nedir Erken Yatin Uykunuzu Alin Angara Ve İstanbul Ekibi

takımdan aşağı giymem :)

Gelmez ama bu bilgi ve kayıtlar fransaya gidiyor

nee... baştan desenıze mösyö... izlenıyoruz yani... :cool:
yok bende zaten çok ust düzey katılım ve VİP karşılama mı olacak dıye merak etmiştim, başka bir maksat yoktur, exelansları... :cool:
Bienvenue chez Renault, que recherchez-vous ?
Le 10 février 2011, Carlos Ghosn a présenté le nouveau plan stratégique du groupe : Renault 2016 – Drive the Change. Celui-ci repose sur l’ambition majeure de Renault : rendre la mobilité durable accessible à tous. Une ambition incarnée par la signature de marque « Drive the change ».

daimler.jpg

Son düzenleme:
fabrikada işler cok bozuk clio 4 ler pert cıktı 3000 adet clio otoparkta rutuş bekliyo her pazar işteyiz 12-24 24-12 calışıoz

cliolar 1 yıl daha alınmaz arkadaslar kapı fitilinden tutunda direksiyona,arka camlara kadar hepsi değişiyo gormek yasamak lazım hatta ist da bi şirket toplu sipariş gecmiş aldıkları aracın birinde 40-45 km hızla giderken motorun yerinden kopup dustugunu oğrendim firma aracları iade edip fordla anlasmış renoyada dava acmaya hazırlanıyomuş diye duydum dun ne kadar doğru bilemem ama sevemedim gitti

bu gece 300 adet aracı motor blokajına ayırdık bi o kadarda bizden onceki vardiya ayırmış . yeni cıkardığı 900 cc motor ile ilgili bi problem gibi gozukuyor

Bursa - 30 Eylül Araç Yıkama Günü - Sayfa 4

Seat Club TR de şöyle bir muhabbet geçmiş,
Yarın fabrikada olacaksınız inş.
sizden ricam unutmazsanız şu işi bir sorarmısınız arkadaşlar... :)

Hakkat Mustafa abi ne giyelim? Oldu olacak onuda konuşalım sonra niye kotla donla bilmem neyle geldiniz demesinler. Ama takım elbise diye de kasmasak ne güzel olur. Dünya yol gelicez koltuğa yapışacak oturan yerlerimiz terden yanarız valla :(

Geri