130 tce motor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenk173
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cenk173

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 130 ps tce icon almayı düşünüyorum bu motor hakkında lütfen bir bilgi. Ha bu arada 1.5 110 dizel icon aracım var takasa gireceğim lütfen bana fikirlerimizi yazın

Şehir içi tüketim biraz fazla. 100/10 L civarlarında geziyor. Dizelden sonra yakıtı üzebilir. Onun dışında dizel kadar atik olmaz geriye kalan kısım kendi aracınızla aynı zaten.

Geçen hafta test ettim. Çok tatlı bir sürüşü var. Performansı mükemmel. Dikkatli kullanırsanız şehir içi 8 uzun yol 6,5 rahat yakalanır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür kardeşim

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeşim. Ben bu aracı ciddi ciddi düşünüyorum. Yaptığın test sürüşü ilgili olarak daha fazla yazarsan sevinirim. Mesela ivmelenmesi 1.5 motora gore nasıl. 1.5 motoru bırakıp buna geçilir mi ha bu arda yakıt değerleri cok kötü değil zaten benim icin yakit önemli değil. Korkum aracın performans bakımından 1.5 aratması.

Cenk Bey kusura bakmayin foruma girme firsatim olmadi, ancak cevap yazabiliyorum. Ben 0,9 TCe Clio kullanicisiyim. Onda dahi hic performans sikintisi yasamadim. 1.2 130hp gercekten cok basarili, kesinlikle dizel lerden cok daha keyifli kullanisi var. En kisa surede sizin de test edip, goruslerinizi paylasmanizi dilerim.

1.2 TCe 130 HP her şartta 1.5 DCi 110 hp aracı üzer ve geçer, motor çok başarılı ve yakıt tüketimi makul seviyelerde, dizelle kıyaslamamak lazım bu motorları...

istanbulda kullanacaksanız 9-10 lt arası yakıyor. performans yönünden iyi, keyifli. yakıt önemli değilse alabilirsiniz. eğer 1.5dci kullanıcı iseniz. bu motor yakıt yönünden size şok yaşatabilir.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. 1.5 icon arabamı takasa verdim. İcon 1.2 Tce 130 bg opak beyaz, 8.7 ekran, yedek lastik ve sürüş paketi opsiyonları ile 73000 tl ye anlaştık. Bakalim sabırsızlıkla arabayı bekliyorum. Iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ( 1.5 dci motordan sonra) görüşlerimi muhakkak paylaşacağım kendinize iyi bakın kardeşlerim. Herşey gönlünüzce olsun

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. 1.5 icon arabamı takasa verdim. İcon 1.2 Tce 130 bg opak beyaz, 8.7 ekran, yedek lastik ve sürüş paketi opsiyonları ile 73000 tl ye anlaştık. Bakalim sabırsızlıkla arabayı bekliyorum. Iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ( 1.5 dci motordan sonra) görüşlerimi muhakkak paylaşacağım kendinize iyi bakın kardeşlerim. Herşey gönlünüzce olsun
Hayirli olsun Allah kazasiz belasiz sürüşler nasip etsin

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun kardeşim.

Geri