1000 Tl ye kadar telefon tavsiyeleriniz ?

Acelen yoksa ocak ayına kadar bekle i phone 5 için. :)
5c ve 5s modelleri aralık ayında Türkiye'de piyasaya sürülüyor. Yenisi gelince eskisi 100 lira civarı daha düşük olur gibi. :)

Bende yavaştan öyle düşünmeye başladım 4s in fiyatı 1460 a kadar düştü :)
Onlar çıkınca biraz daha düşer gibime geliyor..

Bende yavaştan öyle düşünmeye başladım 4s in fiyatı 1460 a kadar düştü :)
Onlar çıkınca biraz daha düşer gibime geliyor..
Mantıklı bir hareket olur. :) En kötü ihtimalle, o zamana kadar sen biraz daha birikim yaparsın ve iphone 4s'in fiyatı alabileceğin civara düşer. :)
Bu arada yine büyük gelebilir fakat general mobile discovery yeni çıktı ve çok iyi bir cihaz. :)
marka konusunda takıntın yoksa önerebilirim. :) Sağlamlık konusundaysa eniştem general mobile marka cihazını 2,5 sene kullandı. denize girmesem daha da kullanırdım dedi. :)
şoırtunun cebinde unutmuş. :)

Markaya önem vermiyorsan kullanılabilecek güzel bir cihaz. Ayrıca 650 tl. :) 2 farklı rengini alıp kıyafetine göre kombin yapabilirsin. :D :D

Mantıklı bir hareket olur. :) En kötü ihtimalle, o zamana kadar sen biraz daha birikim yaparsın ve iphone 4s'in fiyatı alabileceğin civara düşer. :)
Bu arada yine büyük gelebilir fakat general mobile discovery yeni çıktı ve çok iyi bir cihaz. :)
marka konusunda takıntın yoksa önerebilirim. :) Sağlamlık konusundaysa eniştem general mobile marka cihazını 2,5 sene kullandı. denize girmesem daha da kullanırdım dedi. :)
şoırtunun cebinde unutmuş. :)

Markaya önem vermiyorsan kullanılabilecek güzel bir cihaz. Ayrıca 650 tl. :) 2 farklı rengini alıp kıyafetine göre kombin yapabilirsin. :D :D

Onunda tanıtım videosunu izledim teknoseyir de fakat pek aklıma yatmadı.. :) İphone harici pek düşünemiyorum telefon..

Ben android'e ısınamadım bir türlü. Kendi cihazım Nokia Windows 8 en azından kendi tarzı var. İOS da öyle

Yok abi ya windows 8 ide hiç beğenmiyorum..
İOS olmasa android kullanabilirim ama win 8 kesinlikle kullanmam bi yerden bedava telefon gelmediği müddetçe :)

Benim ilk akıllı telefonum bu belki ondan bilmiyorum ama eşime de aynı zamanda samsung ace 2 aldım ama win 8 tarzıyla, hızıyla çok farklı bence bi değerlendir. :)

Benim ilk akıllı telefonum bu belki ondan bilmiyorum ama eşime de aynı zamanda samsung ace 2 aldım ama win 8 tarzıyla, hızıyla çok farklı bence bi değerlendir. :)

Bende kendim uzun süre kullanmadım ama arkadaşlarımda vardı onlardan kullandığım ve gördüğüm kadarıyla hiç hoşuma gitmedi :)
İOS ya da android den başkasını düşünemiyorum şimdilik :)

Geri