1000 Tl ye kadar telefon tavsiyeleriniz ?

General Mobile Discovery yok satıyor şu sıralar. bulabilirsen 600 tl ye performans canavarı alırsın.
S3 ile yarışan iPhone 4s'e iki kat fark atan bir telefon. hiç düşünmeden al derim. ama illa samsung dersen de s4 alamiyorsan s3 den de aşağısını alma.

general mobile babam kullanıyor gayet memnnuz şimdilik bir eksisi yok artısı çok fiyat zaten mükemmel

Şuanda kullandığım note 2yi öneririm cidden sarjı ve telefon çok güzel ilkten büyük gelebilir ama daha sonra ise gözüne acayip küçük geliyor insanın
8 mp kamera var çekimleri falan çok güzel işlemciside çok güzel

Ben ikinci el aldım telefonu 1100tlye 5 aylık note 2yi :)
note 2 kullanıyorum mükkemmel tabiki. bütçeyi aşabilir ama

elma dan şaşma o rakamlara bence steve jacobs un en son yaptığı ve 3 yıl kullandığım iphone 4 32 gb alırsan bence seni kurtarır. Şuan ne kullanıyorum diye sorarsan daha büyük bütçeyle almak isteyenler olursa piyasanın en iyi telefonu olan HTC ONE kullanıyorum ki hergün yeni bir özelliğini öğreniyorum.

iphone 4 asrın hatası olur hele 8gb alırsan iki gün sonra satarsın 4s eh işte. 4 çekirdekli bir androidle kesinlikle kıyaslama yapılamaz

General Mobile Discovery yok satıyor şu sıralar. bulabilirsen 600 tl ye performans canavarı alırsın.
S3 ile yarışan iPhone 4s'e iki kat fark atan bir telefon. hiç düşünmeden al derim. ama illa samsung dersen de s4 alamiyorsan s3 den de aşağısını alma.

Şuan videosunu izliyorum teknoseyir in yaptığı videoya :)

Şuanda kullandığım note 2yi öneririm cidden sarjı ve telefon çok güzel ilkten büyük gelebilir ama daha sonra ise gözüne acayip küçük geliyor insanın
8 mp kamera var çekimleri falan çok güzel işlemciside çok güzel

Ben ikinci el aldım telefonu 1100tlye 5 aylık note 2yi :)

Hep küçük telefon kullandım büyükler pek tercihim değil :)

elma dan şaşma o rakamlara bence steve jacobs un en son yaptığı ve 3 yıl kullandığım iphone 4 32 gb alırsan bence seni kurtarır. Şuan ne kullanıyorum diye sorarsan daha büyük bütçeyle almak isteyenler olursa piyasanın en iyi telefonu olan HTC ONE kullanıyorum ki hergün yeni bir özelliğini öğreniyorum.

Elmadan şaşmayım diyorum ama parama göre 4s bulamıyorum.. :)
4 de işime gelmiyor.. :)

general mobile babam kullanıyor gayet memnnuz şimdilik bir eksisi yok artısı çok fiyat zaten mükemmel
note 2 kullanıyorum mükkemmel tabiki. bütçeyi aşabilir ama

Bütçeyi aşması büyük sıkıntı zaten.. Bir de yanlış bilmiyorsam büyük biraz :)

iphone 4 asrın hatası olur hele 8gb alırsan iki gün sonra satarsın 4s eh işte. 4 çekirdekli bir androidle kesinlikle kıyaslama yapılamaz

4 zaten almam çok çok ucuza bulmazsam :)

General mobile'nin telefonunu herkes çok güzel diyor o fiyata alınabilcek telefon diyor herkes ama bilemicem :)

General mobile'nin telefonunu herkes çok güzel diyor o fiyata alınabilcek telefon diyor herkes ama bilemicem :)

teknoseyir de de izledim fakat fiyatına göre iyi telefon diyorlar uzmanlar..
yoksa bir iphone veya samsung s4 mini ile karşılaştırılacak bir telefon değilmiş..

karar verdim 4s alacağım başka telefn bulamadım :) satan varsa sitede burdan da alabilirim.. :)

Xperia U kullanmıştım önceden pek memnun değildim.şimdi S4 aldım çok iyi gerçi ama size yaramaz sanırım.Size tavsiyem Ram i ve Hafızası yüksek olsun alacagınız cihazın :)

teknoseyir de de izledim fakat fiyatına göre iyi telefon diyorlar uzmanlar..
yoksa bir iphone veya samsung s4 mini ile karşılaştırılacak bir telefon değilmiş..

karar verdim 4s alacağım başka telefn bulamadım :) satan varsa sitede burdan da alabilirim.. :)

İstanbulda olsanız bulurduk size telefon :)
Yada istanbuldamısınız

Telefonu aldın mı bilmiyorum şu anda vatan comp. da galaxy win indirime girmiş durumda. biraz büyük gelebilir size göre fakat güzel cihaz.
Ayrıca galaxy wonder(w) de güzel cihazdır. Android sürümü son 2 güncellemeyi almadı fakat uygulama çok yüklemeyecekseniz işinizi görür. Güzel ve normal bir kullanıcı için hızlı bir cihazdır. Sadece geride kaldı işte biraz.
Lg optimus L7 2 daha yeni çıktı piyasaya fakat güzel bir cihaz ayrıca şık geliyor gözüme.
Ben 1 sene kadar önce htc one x almıştım 2. el 1100 liraya. şimdi 1000 lira altına düşmüştür. Temiz bulabilirsen çok memnun kalırım. Arkadaşımın S3'ü ile kıyasladık daha üstün bir telefon. ama tabikisi S3'ü önermezsem olmaz.
S4 mini de yine vatanda 1000 liranın altındaydı diye hatırlıyorum.
Sony'i bir süredir incelemiyorum fakat kesinlikle gözardı etmemelisin. Güzel cihazları var. Ayrıca sağlamdırlar.
Sağlam deyince tabiki, one x ile çivi çakma videosu var. :)
yaklaşık 10-15 cm kalınlığındaki oduna 10luk çivi çakıyorlar one x'in ön camı ile. Çizik dahi olmuyor. :) :)

Geri