Kıy parana teknosadan 1250 1500'e al kafan rahat olsun ikinci elle uğraşma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbulda olsanız bulurduk size telefon
Yada istanbuldamısınız
Telefonu aldın mı bilmiyorum şu anda vatan comp. da galaxy win indirime girmiş durumda. biraz büyük gelebilir size göre fakat güzel cihaz.
Ayrıca galaxy wonder(w) de güzel cihazdır. Android sürümü son 2 güncellemeyi almadı fakat uygulama çok yüklemeyecekseniz işinizi görür. Güzel ve normal bir kullanıcı için hızlı bir cihazdır. Sadece geride kaldı işte biraz.
Lg optimus L7 2 daha yeni çıktı piyasaya fakat güzel bir cihaz ayrıca şık geliyor gözüme.
Ben 1 sene kadar önce htc one x almıştım 2. el 1100 liraya. şimdi 1000 lira altına düşmüştür. Temiz bulabilirsen çok memnun kalırım. Arkadaşımın S3'ü ile kıyasladık daha üstün bir telefon. ama tabikisi S3'ü önermezsem olmaz.
S4 mini de yine vatanda 1000 liranın altındaydı diye hatırlıyorum.
Sony'i bir süredir incelemiyorum fakat kesinlikle gözardı etmemelisin. Güzel cihazları var. Ayrıca sağlamdırlar.
Sağlam deyince tabiki, one x ile çivi çakma videosu var.
yaklaşık 10-15 cm kalınlığındaki oduna 10luk çivi çakıyorlar one x'in ön camı ile. Çizik dahi olmuyor.
Kıy parana teknosadan 1250 1500'e al kafan rahat olsun ikinci elle uğraşma.
Gönderme işi sakat olur İstanbul'da olsanız ikinci el temiz bir telefon ararştırırdım arayıp soruştururduk
Gönderme işi derken kargo işinde mi güven işinde mi ?
Garantisi devam eden bir şey olursa arkadaş da gönderebilirim yanına alması için.. Avrupa tarafındaysan..
Hangi telefon istiyorsunuz bi araştırayım
Acelen yoksa ocak ayına kadar bekle i phone 5 için.Benim için özel bir araştırma yapmayın tanıdık telefoncu arkadaşınız filan varsa sorun yoksa..
İphone 4s veya 5... 4s istiyorum fakat kelepir fiyata 5 bulursak o da olur
Benim için özel bir araştırma yapmayın tanıdık telefoncu arkadaşınız filan varsa sorun yoksa..
İphone 4s veya 5... 4s istiyorum fakat kelepir fiyata 5 bulursak o da olur
Arkadaşıma mesaj attım döndüğünde size bilgi vericeğim