1000 Tl ye kadar telefon tavsiyeleriniz ?

Kıy parana teknosadan 1250 1500'e al kafan rahat olsun ikinci elle uğraşma.

İstanbulda olsanız bulurduk size telefon :)
Yada istanbuldamısınız

Yok istanbul da değilim kurban bayramından sonra olabilirim belki :)

Telefonu aldın mı bilmiyorum şu anda vatan comp. da galaxy win indirime girmiş durumda. biraz büyük gelebilir size göre fakat güzel cihaz.
Ayrıca galaxy wonder(w) de güzel cihazdır. Android sürümü son 2 güncellemeyi almadı fakat uygulama çok yüklemeyecekseniz işinizi görür. Güzel ve normal bir kullanıcı için hızlı bir cihazdır. Sadece geride kaldı işte biraz.
Lg optimus L7 2 daha yeni çıktı piyasaya fakat güzel bir cihaz ayrıca şık geliyor gözüme.
Ben 1 sene kadar önce htc one x almıştım 2. el 1100 liraya. şimdi 1000 lira altına düşmüştür. Temiz bulabilirsen çok memnun kalırım. Arkadaşımın S3'ü ile kıyasladık daha üstün bir telefon. ama tabikisi S3'ü önermezsem olmaz.
S4 mini de yine vatanda 1000 liranın altındaydı diye hatırlıyorum.
Sony'i bir süredir incelemiyorum fakat kesinlikle gözardı etmemelisin. Güzel cihazları var. Ayrıca sağlamdırlar.
Sağlam deyince tabiki, one x ile çivi çakma videosu var. :)
yaklaşık 10-15 cm kalınlığındaki oduna 10luk çivi çakıyorlar one x'in ön camı ile. Çizik dahi olmuyor. :) :)

o telefonların hepsini de araştırdım ama tasarım olarak iphone 4s veya 5 gibi ilgi çekici gelmedi bana.. :)

Kıy parana teknosadan 1250 1500'e al kafan rahat olsun ikinci elle uğraşma.

Nakit olarak elimdeki para o civarlarda :) 1000 tl vermeye acımıyorum pek ama 1600 1700 olunca içim acıyor bi telefon için o kadar para vermeye.. :)

Gönderme işi sakat olur İstanbul'da olsanız ikinci el temiz bir telefon ararştırırdım arayıp soruştururduk :)

Gönderme işi sakat olur İstanbul'da olsanız ikinci el temiz bir telefon ararştırırdım arayıp soruştururduk :)

Gönderme işi derken kargo işinde mi güven işinde mi ?
Garantisi devam eden bir şey olursa arkadaş da gönderebilirim yanına alması için.. Avrupa tarafındaysan.. :)

su son 3-4 gunde elime samsung s3 gecti (s4 de gordum farki yok iki uc insanlarin gerek duymadigi temassiz gecisler kafayla kontrol filan gereksiz bos bos ozellik koymuslar sadece ) iki uc kiside hepsi de sikayetci hepsi sorunlu o yuzden iphone diyorum kesinlikle bi yerden bulup almalisiniz

Hangi telefon istiyorsunuz bi araştırayım :)

Benim için özel bir araştırma yapmayın tanıdık telefoncu arkadaşınız filan varsa sorun yoksa..
İphone 4s veya 5... 4s istiyorum fakat kelepir fiyata 5 bulursak o da olur :)

Benim için özel bir araştırma yapmayın tanıdık telefoncu arkadaşınız filan varsa sorun yoksa..
İphone 4s veya 5... 4s istiyorum fakat kelepir fiyata 5 bulursak o da olur :)
Acelen yoksa ocak ayına kadar bekle i phone 5 için. :)
5c ve 5s modelleri aralık ayında Türkiye'de piyasaya sürülüyor. Yenisi gelince eskisi 100 lira civarı daha düşük olur gibi. :)

Geri