27 Ara 2012 #11 nurettinipek Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ocak 2011 Mesajlar 199 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 33 arkadasımda satlık var kırmızı tum bakımları yenı yapıldı onu bılıyorum kaza degısen boya ne vardır bılmıyorum ılgılenırsenız sorarz
arkadasımda satlık var kırmızı tum bakımları yenı yapıldı onu bılıyorum kaza degısen boya ne vardır bılmıyorum ılgılenırsenız sorarz
27 Ara 2012 Konuyu Başlatan #12 kralyukcell Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ara 2012 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 nurettinipek' Alıntı: arkadasımda satlık var kırmızı tum bakımları yenı yapıldı onu bılıyorum kaza degısen boya ne vardır bılmıyorum ılgılenırsenız sorarz Genişletmek için tıkla ... valla kardeşim bi bakmak isterim eğer internette ilanı varsa ilan numarasını gönderiren sevinirim qw
nurettinipek' Alıntı: arkadasımda satlık var kırmızı tum bakımları yenı yapıldı onu bılıyorum kaza degısen boya ne vardır bılmıyorum ılgılenırsenız sorarz Genişletmek için tıkla ... valla kardeşim bi bakmak isterim eğer internette ilanı varsa ilan numarasını gönderiren sevinirim qw
29 Ara 2012 #13 nurettinipek Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ocak 2011 Mesajlar 199 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 33 tevfikyüksel' Alıntı: valla kardeşim bi bakmak isterim eğer internette ilanı varsa ilan numarasını gönderiren sevinirim qw Genişletmek için tıkla ... Renault Clio 1.8 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62970568 kardes ılan bu 4 parcada boya varmıs resımlerı varmıs onlarında ufak ufak surtmelerden dolayı dıyor fıyattada bısey yapılır
tevfikyüksel' Alıntı: valla kardeşim bi bakmak isterim eğer internette ilanı varsa ilan numarasını gönderiren sevinirim qw Genişletmek için tıkla ... Renault Clio 1.8 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62970568 kardes ılan bu 4 parcada boya varmıs resımlerı varmıs onlarında ufak ufak surtmelerden dolayı dıyor fıyattada bısey yapılır