antihondacı olmama rağmen ilerde satış rahatlığı açısından honda diyorum ,yada clio al rsi falan değil düz clio ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahibinden de görmüşrüm R19 coupe vardı. güzel araç
tek kapı 306 al derim.
İlla listeden olsun istersen integra olabilir. clio rsi olabilir (daha rahat satılır)
çok küçük alma oturaklı olsun biraz bence
Focus 2.0 al derim listede yok ama
antihondacı olmama rağmen ilerde satış rahatlığı açısından honda diyorum ,yada clio al rsi falan değil düz clio ..
civic si ilk aracımdı benimde çok keyifli bir aractır ancak temizini bulmak zordur motorda parca sıkıntısı yoktur fakat cam açma kapama düğmeleri gibi ıvır zıvır parçaları bulmakta zorluk çekersin, bulursan sedan olanı tavsiye ederim hb lerin iyisini bulmak imkansızdır. 93-94 modelleri orjinal japondur 95 modellerde yerli üretim olabilir... stock 130 hp dir. bilindiğinin aksine 136 hp değildir, ağırlığı 900kg civarındadır. simota filtrelerden egsoz sesi gibi ses alırsın falan filan... sorun olursa bu araçla ilgili cevaplarım..
şuanda araba alıcak olsam kesinlikle 6 veya 7yi alırdı
m ikiside tam şaka makinası :tony
polo veya saxo da düşünebilirsin liste dışı ama..
Pug ve Honda lardan birini alırdım kesinlikle gerisi hikaye tabi bu benim düşüncem kimse yanlış anlamasın
Kaan 306 3kapı... 1.8 olanlardan ama gti tehlikeli...
Bir Üstte Yazdım Abi Yorumumu
ben büyükçe birşey al diyorum sen küçükte ısrarcısın o zaman