En Büyüğü Senin Metal Fırtına Kadar Olmalı Abi
Hani sen metal fırtınayı alacam abi diyordun? Teklif dahi etmedin aman etme hee!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En Büyüğü Senin Metal Fırtına Kadar Olmalı Abi
Hani sen metal fırtınayı alacam abi diyordun? Teklif dahi etmedin aman etme hee!
Abi Ben Sen Bu Arabayı Almadan Eski Sahibi İle Konuşup Anlaşmıştım, Samara İle Kafa Kafaya Takas Yapacaktım Ama Gel Gelelim ki Peder Bey'i İkna Edemedik 12 3
35 CUF'a o Kadar Para İstediklerine Göre Sende 8'den Aşşağı Bırakmazsın Diyorum, Aradı 1 Turbo Farkı Var Oda 2 - 2.5 Lira Hem Onun Sunroof'u Yok ıslık
Benim yapmam gereken yorumu sen yaptın
Alışkanlık Abi, Ben Zaten Öyle Fabrikasyon HP'Si ve Fiyatı Yüksek Olan Araçlar Alıp Gazlamayı Değil, Kimsenin Kale Bile Arabaları Şaka Makinası Yapmayı Seviyorum
inşallah yaparsın abim.
bak flash motorlu. turbolarsan akşam yemekte m technic yersin
Renault R 11 Flash S 1985 Model 5.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 89723264
Ben Zaten Takmış Bulunmaktayım Bu Araca Acaba Bunu 4.5 veya 5'e Kapatsak 7 Bin Lira Harcasak Al Sana Türkiye'de Tek Dünya'da Tek Ama Satarken ? En Fazla 8 Lira
Ben arabamı alırken hurdaya bin liraya vermeyi göze alarak almıştım. o benim çocukluk hayalim!
Eğer çok istiyorsan benim gibi düşüneceksin...
Zaten Düşünürüm Abi, Ben Kendi Çapımda Arabalarla Konuşabilecek Kadar Hasta Bir Şahsiyetim 12 3