Siz Olsanız Hangisini Alırsınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hani sen metal fırtınayı alacam abi diyordun? Teklif dahi etmedin :) aman etme hee! :)

Abi Ben Sen Bu Arabayı Almadan Eski Sahibi İle Konuşup Anlaşmıştım, Samara İle Kafa Kafaya Takas Yapacaktım Ama Gel Gelelim ki Peder Bey'i İkna Edemedik 12 3

35 CUF'a o Kadar Para İstediklerine Göre Sende 8'den Aşşağı Bırakmazsın Diyorum, Aradı 1 Turbo Farkı Var Oda 2 - 2.5 Lira Hem Onun Sunroof'u Yok ıslık

Abi Ben Sen Bu Arabayı Almadan Eski Sahibi İle Konuşup Anlaşmıştım, Samara İle Kafa Kafaya Takas Yapacaktım Ama Gel Gelelim ki Peder Bey'i İkna Edemedik 12 3

35 CUF'a o Kadar Para İstediklerine Göre Sende 8'den Aşşağı Bırakmazsın Diyorum, Aradı 1 Turbo Farkı Var Oda 2 - 2.5 Lira Hem Onun Sunroof'u Yok ıslık

Benim yapmam gereken yorumu sen yaptın :D

Benim yapmam gereken yorumu sen yaptın :D

Alışkanlık Abi, Ben Zaten Öyle Fabrikasyon HP'Si ve Fiyatı Yüksek Olan Araçlar Alıp Gazlamayı Değil, Kimsenin Kale Bile Arabaları Şaka Makinası Yapmayı Seviyorum :)

Alışkanlık Abi, Ben Zaten Öyle Fabrikasyon HP'Si ve Fiyatı Yüksek Olan Araçlar Alıp Gazlamayı Değil, Kimsenin Kale Bile Arabaları Şaka Makinası Yapmayı Seviyorum :)

inşallah yaparsın abim.
bak flash motorlu. turbolarsan akşam yemekte m technic yersin :D

Renault R 11 Flash S 1985 Model 5.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 89723264

Ben Zaten Takmış Bulunmaktayım Bu Araca Acaba Bunu 4.5 veya 5'e Kapatsak 7 Bin Lira Harcasak Al Sana Türkiye'de Tek Dünya'da Tek Ama Satarken ? En Fazla 8 Lira :(

Ben arabamı alırken hurdaya bin liraya vermeyi göze alarak almıştım. o benim çocukluk hayalim!
Eğer çok istiyorsan benim gibi düşüneceksin...

Ben arabamı alırken hurdaya bin liraya vermeyi göze alarak almıştım. o benim çocukluk hayalim!
Eğer çok istiyorsan benim gibi düşüneceksin...

Zaten Düşünürüm Abi, Ben Kendi Çapımda Arabalarla Konuşabilecek Kadar Hasta Bir Şahsiyetim 12 3

Zaten Düşünürüm Abi, Ben Kendi Çapımda Arabalarla Konuşabilecek Kadar Hasta Bir Şahsiyetim 12 3

Bende konuşuyorum. Arada okşuyorum. Özellikle birisiyle kapışıpta stoplarımızı gösterince hemen gösterge şapkasını okşamaya başlıyorum :D

Honda candır..

Geri