06 RS Başkentin Gizemi ;)

birkaç gündür rahatsızım kısaca cevap vereyim,

buradaki bütün üyeler aracını çok seviyor orası kesin

Şimdi gelelim gerçeklere

Downpipe katalitik iptali yapılan bir MRS kabaca 10-13 HP arası alıyor, bunun üzerinede Stage 1 yazılım atıldığında araç kabaca 250-260 HP civarına geliyor.

Şimdi katalitiği dahi üzerinde olan, km sini bilmiyorum fakat 100 bin civarı olduğunu sanıyorum, ikisinin aynı gideceğini veya çok az fark olacağını söylemek bana göre komiktir.

Lacivert RS sahibi arkadaş muhtemelen bana sahibinden üzerinden bazı sorular sormuştu yardımcı olmuştum.

Her iki aracın sahibini de tanımam kim geçse umrumda olmaz ama gerçekler ortada.

Selamlar

Ozan konuşan konuşacak takılmamak lazım, benim şahsi fikirim Renaultcu camia birbirini sevmiyor :)

aslında forumlar bilgi paylaşımı için olan yerler sonuçta 4 tane tekerlek.

benden sana tavsiye aracının herşeyini paylaşma b..k atmak için fırsat bekleyenler olur hep arkandan... arabanı satmak istediğinde almak isteyenle paylaş :eyv
milletin ağzı torba değilki büzesin ama benim gibi umurunda değilse paylaş ben takmıyorum milletin arkamdan konuştuklarına ..

Son düzenleme:
öncelikle yeni arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. gri rs in eski sahibi erhanda arkadaşımdır. o araç stok rs i çok geçer. yani geçmeside normal. stok rs egzosdan dolayı bile bir kaç sıkmadan sonra egt yükseltir ve peş peşe denemelerde her seferinde performansında azda olsa şişme oluşur. top speed bir rolling yaparsanız farkın fazla olacağını göreceksiniz. ve bu fark gayet normal yani stok olanın üzülmesine kırılmasına sebep olcak bi durum yok ortada. stoğuda aynı şeyleri yaparsanız kafa kafaya giderler. rslerin gideri zaten belli napınca nasıl gittiğini en iyi bilenlerden biri olduğuma inanıyorum.

yalnış anlamazsanız bir tavsiye olacak. geçtiğiniz hiç bir araçla ilgili forumlarda sapladım v.s gibi saplama tarzı kelimeleri kullanmazsanız daha güzel olur. lakin sizide geçebilen başka markalar olacaktır. onlarda böyle yazdığında eminim çok kızarsınız.

stage revo işine gelince. 1.4 şirokko 160lıkların en gırtlak olan 2 tanesi ile denemiş biri olarak zaten ben en yüklüsüne baya bi fark atıyordum hemde zır stok olduğum zamanlarda. 1.4 şirokkoları baz almamanızı öneririm. çünkü hiç taypar geçen şirokko yok. dolayısı ile onları baz alarak yüklerseniz sıkıntı yaşarsınız tayyarlara ve cupralara karşı :)

tavsiyeler için teşekkürler düşünceler son derece doğur tespitler 10 numara...
yanlız Rocco ların tayyar geçtiğini görmediğim diyişiniz kafa karıştırıcı m3 le yanyana yürüyen CZT lerlede yanyana yürüyen roccolar var tayyarları bırakın yani...
onlarda revo lu egzozlu ve hava filtreli yadırganmaması gereken bir araç :) sonuç olarak dediğim gibi M3 ile yürüyen CZT nin yanındada bir Revolu TSI Roccolar var biz sayısız kez şahid olduk bunlara...
diğer dediğinize gelince son derece haklısınız biizm amacımız ideal olan "AL" rs e olabildiğince yaklaşmak yoksa MRS ler için Düzgün Bir Yazılım ve Kat iptali 71 lik boru vs. gibi şeylerin nasıl farklar yaratıcağını zaten biliyoruz...
şuna sapladım buna sapladım mevzusuna geldiğimizde ise haklısınız o sebebten plaka araç rengi vs. gibi bilgiler verilmedi sonuç olarak o gece 2010 STi da çıktı karşımıza ama yemedi yani :D ona kafa tutmak... oda net bize saplardı bu TSI Roccolar Ankarada İyi Yürüyorlar Üstadım Tekrar Belirteyim Tayyarla Yürüyenide Var Ve dediğim gibi Revo Egzoz Cold Air ile sadece yinede yazdıklarınız bilgileriniz düşünceleriniz değerlidir benim için teşekkürler...

birkaç gündür rahatsızım kısaca cevap vereyim,

buradaki bütün üyeler aracını çok seviyor orası kesin

Şimdi gelelim gerçeklere

Downpipe katalitik iptali yapılan bir MRS kabaca 10-13 HP arası alıyor, bunun üzerinede Stage 1 yazılım atıldığında araç kabaca 250-260 HP civarına geliyor.

Şimdi katalitiği dahi üzerinde olan, km sini bilmiyorum fakat 100 bin civarı olduğunu sanıyorum, ikisinin aynı gideceğini veya çok az fark olacağını söylemek bana göre komiktir.

Lacivert RS sahibi arkadaş muhtemelen bana sahibinden üzerinden bazı sorular sormuştu yardımcı olmuştum.

Her iki aracın sahibini de tanımam kim geçse umrumda olmaz ama gerçekler ortada.

Selamlar

Üstadım Öncelikle Geçmiş Olsun Dileklerimizi Sunalım rahatsızlığınız İçin...
Bakın Siz beni yanlış anlıyorsunuz ben size ters birşey söylemiyorum demek istediğim sadece şu "AL" rs in giderini biliyor herkes azçok biz geçeriz bilmem ne demedik zaten :) o aracın üzerindekilerle nasıl bir stock rs e fark atacağınıda biliyoruz burada olay şu biz o araca sadece kişisel yetilerle nekadar yetişiriz... burada bunu destekliyeceğinize sitem kokan mesajlar vermeniz üzücü bir dahaki denemede 1 boy atarsa bu sizi üzermi sevindirirmi bilmiyorum ama "AL" rs e yaklaşmak bizim için büyük birşey... Gidebiliritesi yüksek oldukça sizde biliyorsunuz yinede saygılar sevgiler bukadar ciddi cevaplar vermenizede luzum yok kim geçerse geçer umurumda değil gibi umurunuzda değilde yazmayın efendim... ve niye umurunuzda olmasın ki zaten katı cümlelere gerek yok bu gün birimizin aracına birşey olsa hep beraber halledicez yine yanlışmıyım ? anlayacağınızı umuyorum teşekkürlerimi sunuyorum

Ozan konuşan konuşacak takılmamak lazım, benim şahsi fikirim Renaultcu camia birbirini sevmiyor :)

aslında forumlar bilgi paylaşımı için olan yerler sonuçta 4 tane tekerlek.

bende artık aynı kanıya vardım ama genelememek lazım birbirine yardımcı olmak isteyenler yeter bizlere ...zamanı gelince takke düşer kel görünür :D ( ben zaten kelim ve takkem yok :D no problem yani ). 4 teker olduğu için takmıyorum bende ama herkes için 4 teker olmuyor ve arkadan iş çevirenlerin 4 tekeri değerli araya çomak girerse ne yapacaklar :D

Bu anda TR sınırlarında kıçında Renault Sport yazan (doğustan) her aracın iyi yürümesi beni sevindirir.

Geçmiş olsun dileklerin için de sağol, soruların olursa PM atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bu anda TR sınırlarında kıçında Renault Sport yazan (doğustan) her aracın iyi yürümesi beni sevindirir.

Geçmiş olsun dileklerin için de sağol, soruların olursa PM atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.

Beyaz Bayrak Sallamak İyi Oldu =) ilk başta benim düşüncelerimi değerlendirirken asıl anlatmak istediğim fikri benim yazış şeklimden dolayı yanlış anladığınızı umuyorum :)
teşekkür ediyorum centillmenlik göstergesi bu mesaj içinde :)

Üstadım Öncelikle Geçmiş Olsun Dileklerimizi Sunalım rahatsızlığınız İçin...
Bakın Siz beni yanlış anlıyorsunuz ben size ters birşey söylemiyorum demek istediğim sadece şu "AL" rs in giderini biliyor herkes azçok biz geçeriz bilmem ne demedik zaten :) o aracın üzerindekilerle nasıl bir stock rs e fark atacağınıda biliyoruz burada olay şu biz o araca sadece kişisel yetilerle nekadar yetişiriz... burada bunu destekliyeceğinize sitem kokan mesajlar vermeniz üzücü bir dahaki denemede 1 boy atarsa bu sizi üzermi sevindirirmi bilmiyorum ama "AL" rs e yaklaşmak bizim için büyük birşey... Gidebiliritesi yüksek oldukça sizde biliyorsunuz yinede saygılar sevgiler bukadar ciddi cevaplar vermenizede luzum yok kim geçerse geçer umurumda değil gibi umurunuzda değilde yazmayın efendim... ve niye umurunuzda olmasın ki zaten katı cümlelere gerek yok bu gün birimizin aracına birşey olsa hep beraber halledicez yine yanlışmıyım ? anlayacağınızı umuyorum teşekkürlerimi sunuyorum

bence siz yalnış anladınız gibi ( yüzyüze olmayınca ifadeler anlaşılamıyor :) ) burdaki herkes megane rs ler üzerinde mümkün olduğunca elinden gelen yardımları yapıyor ve bir adım bile öne çıkan rs hepimizi burda sevindiriyor :eyv inanın hepimizin emekleri var rs ler yürüsün diye birimizin çok birimizin az ama hepimiz uğraştık..

bence siz yalnış anladınız gibi ( yüzyüze olmayınca ifadeler anlaşılamıyor :) ) burdaki herkes megane rs ler üzerinde mümkün olduğunca elinden gelen yardımları yapıyor ve bir adım bile öne çıkan rs hepimizi burda sevindiriyor :eyv inanın hepimizin emekleri var rs ler yürüsün diye birimizin çok birimizin az ama hepimiz uğraştık..

Bende Böyle Olması Gerektiğini Düşünüyorum... :) Eğer Böyleysede Ne Mutlu Bizlere O halde :) yanlış anlama mevzusuna gelince olabilir belkide ben yanlış anladım belkide yanlış anlatttım :D bizim şuan için tek gayemiz "AL" rs e yaklaşmak tekrar altını çiziyorum sadece arabayı kullanarak yaklaşmak :)

Hocam yayin markasi fk 5cm
Teşekkür ederim bilgi için. Artık içim daha rahat duruşunu gördüğüm için.

Geri