Renault Clio 5 Joy USB Aksesuar Prizi Montajı Yardım

A02aa.webp

• Beğen
Tepkiler: ADMİN
AUX Pinlerini ben test etmedim, sadece resimden gördüğüm kadarıyla bilgi olarak paylaşıyorum,
resimde açıkça görülüyor, ama dediğim gibi ben test etmedim ve kullanmadım.
İhtiyacı olan arkadaşlar test edip denerlerse forum ile paylaşalım. Saygılar.

Hocam merhaba, bende de 2024 equilibre var. ben de sonradan android ekran taktırdım usb portlarını torpidoya koydurdum mecburen. sonra söküp baktım bu aksesuar prizi olması gereken yerde kapak var ama arkasında iki tane bağlantı var. birisi micro usb ucu nereye varıyor bilmiyorum. usb portlarından veya başka bir sebepten ötürü engebeli bir yoldan geçicne bazen android auto bağlantısı kopup otomatik olarak kablosuza geçiyor ve çok sinir bozuyor çünkü kablolulya göre performans kaybı yaşatıyor. bu parçayı temin etsem ücretiyle siz takar mısınız?

Hocam merhaba, bende de 2024 equilibre var. ben de sonradan android ekran taktırdım usb portlarını torpidoya koydurdum mecburen. sonra söküp baktım bu aksesuar prizi olması gereken yerde kapak var ama arkasında iki tane bağlantı var. birisi micro usb ucu nereye varıyor bilmiyorum. usb portlarından veya başka bir sebepten ötürü engebeli bir yoldan geçicne bazen android auto bağlantısı kopup otomatik olarak kablosuza geçiyor ve çok sinir bozuyor çünkü kablolulya göre performans kaybı yaşatıyor. bu parçayı temin etsem ücretiyle siz takar mısınız?

Eğer USB ve 12 v besleme soketi lazımsa bende var. Yardımcı olabilirim.

Maalesef ben amatör olarak kendi arabamla ilgileniyorum, forumda bulunan profesyonel arkadaşlar belki size yardımcı olabilirler.

Geri