Merhabalar Arkadaşlar... Öncelikle Az Sayıda Olan RS leri Burada Görmek Güzel
Ama yinede bence piyasada ortalık malına dönmemiş bir - iki adet kalmışken sizde o kervana katılmayın isterim... Bu Sözlerimle Ozan Beye Katılırken Gizem Lakabınında Lacivert Olan RS e Ait Olduğunu Belirtelim
Tabi Diğeride Kardeşimiz 2 Aracın Sahibide Gündelik Hayattan Tanıdığım Dostlarım... " AL " rs in eski sahibinide az buçuk tanıyorum o aracın gelişiminde rol oynayan arkadaşları abilerimizi vs. de tanıyorum az çok , üzerinde emek olan bir araç 275 civarı bir veriye sahip ve "Gizem" rs ise komple zır stock... " AL " rs in daha önceki denemelerde ortalama 4 boy stock rs lere yürüdüğünü duydum " SKN " CTR ile videolarını izledim başarılı araç... Yapılan Deneme Videosunda Sevgili Abimiz Yada Kardeşimiz Artık Bilemiyorum Yaptığı Yorumda Sonucun Çok Çok Farklı Olacağını Belirtmiş
Biz Gizem Rs ile AL rs i tekrar yürütücez bukez hesaplarımıza göre yarım yada 1 boy olacak aradaki boy farkı... AL rs in iyi vites ile sonucu çok değiştireceğini savunanlar haklılar eywallah. ama atladığınız bir nokta var gizem rs in vitesleride daha iyi olursa ? =)))
"AL" rs de 2 kişi diğerimde tek kişi var denmiş
"AL" rs sürücü 50kg Yolcu 65kg
"Gizem" Rs sürücü 100kg
ayrıyetten daha birsürü ağırlık var emin olun bukadar 10kilogramın hesabı düşüyorsa ağızlara sevgili kardeşlerim 160-170 gibi hızlarda burnu asfaltı süpüren "AL" ile yerden çok çok daha fazla hava alan "Gizem" in dez avantajlarınıda paylaşalım
Gizemdeki Vakumlu Lastikleri vs. ne dersiniz 225 tabanla 17 jantta vakumlu lastiğin 120-130 km/h dan sonra sürtünmenin ne denli bir dezavantaj yaratacağınıda hesaplıyalım iyi forumlar herkese... tekrar denemeler yakında burada kimse biyere ayrılmasın
Umarız zır Stock ile , Yüklü Olan " AL " ye biraz daha yaklaşırız