Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracı aldığından beri sürekli ECO mode da kullanan var mı acaba ?
 
Ben hep eco modda acikcasi 1 2 kere kapatmisimdir.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben de hep aynı şekilde kullandım sürekli açıktı. Doğru olanı hangisi acaba? RFC de Clio başlığı altında şehir içinde bir işe yaramadığını aksine uzun yolda işe yaradığını yazmış arkadaşlar. bence gaz tepkisini azaltığından şehiriçi kullanmak daha mantıkli diye düşünüyorum. Renault un sayfasında boyle bırsey bulamadım. Bulduklarım %10 tasarruf sağladığı ve yakıt tüketimine yol açan motor, klima vs. üzerinde etki ettiği ve ani hızlanmalarda devreden çıktığı. Rodaj süresinde kullanmak ne kadar doğru bilemedim aracım 4000 km yaklaştı dün akşamdan itibaren ECO modu kapattım titreme sanırım kesildi bi kaç rampada denedim ve bir süre böyle kullanacağım.
 
Titremeyi normal buluyorum acikcasi, arac cift kavrama edc. Boguluyo gibi oluyo titriyo gaza basinca toparliyo kendini. Titreme dusuk hizlarda rampaya girince yapiyo.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Titremeyi normal buluyorum acikcasi, arac cift kavrama edc. Boguluyo gibi oluyo titriyo gaza basinca toparliyo kendini. Titreme dusuk hizlarda rampaya girince yapiyo.


Sent from my iPhone using Tapatalk

genelde 1000 ile 1500 devir arasında az gaz verdiğiniz zaman oluyor sanırım ?
 
Ben Reno fulluence (ismi hatalı yazmış olabiliri) marka bir araç kullandım. Biraz gezmiştim. Özelikle 2. Ve 1. Vites geçişlerinde aşırı titreme yapıyordu. Fakar gaza yüklenince veya yüksek devir de sorun olmuyordu. Eco mod ile ilgiliyse yazılımsal olabilir galiba.
 
Geri
Üst