ZLZ Coupe - Boya aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vay arkadaş ya abime baksen ıkı gunde boyattı çıktı yavruyu biz hala kaportacılarda oksıjen kaynağı soluyoruız:)kolay gelsin abi allah emeklerinizi zayii etmesin

Kolay gelsin gökhan abi inş istediğin gibi kusursuz olur kolay gelsin:)

vay arkadaş ya abime baksen ıkı gunde boyattı çıktı yavruyu biz hala kaportacılarda oksıjen kaynağı soluyoruız:)kolay gelsin abi allah emeklerinizi zayii etmesin
Emre başkan senin yavruda çıksada görsek artık yollarda :) ne zamana çıkıcak ortalama bi tarih var mı?

İnşallah alınının akıyla çıkarsın abi bu işten :) Araban çok güzel olacak maşallah .

inşaALLAHhavada kalır ;)

(dipnot: ALLAH için yukarıda görüyor demek yanlıştır, sebebi ise ALLAH mekandan münezzehtir herzaman heryerdedir, biliyorum ağız alışkınlığı ve gayri ihtiyari söylüyoruz, önemini belirtmek istedim sadece, anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum ;))
Hocam uyarı için çok teşekkürler anlayışla karşılamak ne demek teşekkürü gönülden borç bilirim. Gündelik hayatta evet bazen ağzımdan çıktığı oluyor ama burdaki yukarıdan kastım servisti :) Araya virgül koymadım hata benim :) Serviste konuşmuştuk öylece bırakmıştık arabayı yukarı diye kastettiğim servis yani :)

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. İnşallah bir dahaki seferede motor yapmak için çalışmalara başlıcaz. Şu an ciğerlerimiz sapa sağlam çok şükür ama ne olur ne olmaz hazırda biraz nakit olsun bi anda dalabilirim yine ZLZ ye :) Daha orta konsol boyanacak, içerideki cam düğmeleri kollar komple yenilenecek :) Çok işimiz var çok.

Abi ALLAH utandırmasın inşallah istediğin olur zlz :)

Taze fotoğraflar eklendi 1. sayfaya :eyv
Astardan önce zımparalı hali sanırım boya kazınmış :)

kapı içleri boyanmıs galiba:D camlarıda sökmüşler benim gordugum sadece ön cam sökülmemiş

Ön camında fitilini sökmüşler. Camı söktürecektim hatta camcıya versinler diye parada bıraktım ama adam çatlayabilir ben o mesuliyeti alamam demiş o yüzden sadece fitili sökmüşler.

Geri