ZLZ Coupe - Boya aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolun :) Kapı içleri boyanmış. Latif ustayla görüştük az önce. Öndeki anten bölümüde kapanmış. Cuma akşamına hazırmış araba ama anca cumartesi alacam. Ordanda ivedi döşemeciye :)
Halil abi haklısın. Aslında niyetim oydu ama fotoların hepsini tek sayfaya yükleyince kasar dedim. Bide arayana kolaylık olsun diye düşünmüştüm ama en güzeli konuları birleştirip her aşamayı ayrı sayfalara bölmek. Olmadı ben yeni bi kalıp hazırlar konu açarım bunları birleştiririz veya bişeler yaparız işte :)

pulat ben kıllandım bu ise
surekli kaporta işçiliği ekarte ediliyor marspiyel sanki ezik
işim var ama bi sekilde benimde gelesim var
benim için işin en önemli kısmı arabanın kıyı kosesinin iyi boyanması sokulen paracların dısarda boyanmasıydı son olarak tabi atılan vernik nasıl durcak o cok onemli
yoksa bu sekilde izole et aracı bizde atarız bu astarı
kısacası 2. bir iş cıkmaması lazım

Cumartesi gelin bi baskın yapalım dükkana...:)

​Üstten boyansa bile camların sökülmesi lazım,daha sonra cam kenarlarndan vernik atması mutlaka olacaktır...

Pulat ince detayları mutlaka elletmelisin
Bugün telefonda dediğimiz gibi
Verilen paraya bakıcak olursak gerçekten hakkıylan en ince ayrıntısına kadar koştur peşinde
Parayı gerekirse vermeyin
Renault Servisi burası memnuniyetsizlik olmaması lazım

Tamponu bulman iyi olmuş ;)

Pulat ince detayları mutlaka elletmelisin
Bugün telefonda dediğimiz gibi
Verilen paraya bakıcak olursak gerçekten hakkıylan en ince ayrıntısına kadar koştur peşinde
Parayı gerekirse vermeyin
Renault Servisi burası memnuniyetsizlik olmaması lazım

Orasi Renault servis degil:)

Bence de camlar sökülmeli ne olursa olsun...

inşaALLAH istediğinizden daha güzel bir sonuçla karşılaşırsınız, tedirginliğinizi ve heyecanınızı çok iyi anlıyorum :)

Valla bu saatten sonra kötü olursada veririm parasını çıkarım elletmem bir daha. Gönülsüz işten sakat işler doğarmış. Allah görüyor yukarıda konuştuk nasıl ne şekilde yapılacağı söylendi. Şöyle iyi böyle iyi oluyor dediler göreceğiz. İnşallah gerçekten güzel olurda sözler havada kalır.

Valla bu saatten sonra kötü olursada veririm parasını çıkarım elletmem bir daha. Gönülsüz işten sakat işler doğarmış. Allah görüyor yukarıda konuştuk nasıl ne şekilde yapılacağı söylendi. Şöyle iyi böyle iyi oluyor dediler göreceğiz. İnşallah gerçekten güzel olurda sözler havada kalır.

inşaALLAHhavada kalır ;)

(dipnot: ALLAH için yukarıda görüyor demek yanlıştır, sebebi ise ALLAH mekandan münezzehtir herzaman heryerdedir, biliyorum ağız alışkınlığı ve gayri ihtiyari söylüyoruz, önemini belirtmek istedim sadece, anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum ;))

Geri