Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halil abi çalışıyorsundur diye aramadım yoksa aklıma geldiniz. Hafta içi sonuçta. Bide zaten zamanım kısıtlıydı geldim çok duramadan döndüm geriye. Esas boya faslı silivride olacak bu halde. Çünkü tamponlar kapılar bagaj kapağı vs sökülecek diye konuştuk Merdan ustayla ama hiçbiri sökülmemiş. Sisler dahi üstünde aracın farlarla beraber Dıştan bakınca azda olsa eski boyayı gördümmü bi anlamı kalmaz yapılan onca işin. En güzeli yeni bir ön arka tampon bulup, çamurluk uçlarını farları sökerek çektirmek. Çünkü bu haliyle anca bu kadar açabildim dedi usta yoksa farların ayarı bozulurmuş. Zaten sökülmesi lazımdı farların işte bi dünya ütü. Araba çıksında artık en güzeli tepesinde dikilmek. Araba sağda solda gezer, ne bileyim doğru dürüst sökülmeden boya kaporta olur vs ben huylu adamım nasip bakalım hele memlekete dönsünde ZLZ burda daha işlerimiz var