Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Latif usta değil ordakilerden biri adını bilmiyorum Görkem abi onu diyorumya Merdan usta sökeriz diyor latif usta sökülse iyi olur ama sökülmesede dıştan bakınca belli olmaz sorun olmaz ama sökülse tabi daha iyi diyor. İyi olsunda 3-5 fazla olsun önemli değil diyorum daha ne diyim başında duramıyorum işte
Latif usta değil ordakilerden biri adını bilmiyorum Görkem abi onu diyorumya Merdan usta sökeriz diyor latif usta sökülse iyi olur ama sökülmesede dıştan bakınca belli olmaz sorun olmaz ama sökülse tabi daha iyi diyor. İyi olsunda 3-5 fazla olsun önemli değil diyorum daha ne diyim başında duramıyorum işte
zamanında çok araba toplattım bilirim sıkıntısını kolay değil; titizssen işin içinde paranla rezil olmak ta var herkez usta olamıyor sözüm meclisten dışarı yaşadığım deneyimleri paylaşıyorum. Komple çok araba soydurdum mumlattım kaporta boya elektrik döşeme motor mekanik.. şimdi eski ustalar yok herkes işin kolayına kaçıyor bas macunu devam yolla gitsin... şimdiki ustalar çok uğraşmıyor yani zanaatçi yok denecek kadar az var sadece sigorta işi yani al sök tak yapıyorlar başında her dakika duramıyorsun hayırlısı olsun allah kolaylık versin kardeşim inşallah gönlüne göre olurda içine siner