ZLZ Coupe - Boya aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ustten olmaz renk degişcek gorunen tüm yerler dendi
direk taksi muamelesi yaparım ole olursa:D

Latif usta değil ordakilerden biri adını bilmiyorum :) Görkem abi onu diyorumya Merdan usta sökeriz diyor latif usta sökülse iyi olur ama sökülmesede dıştan bakınca belli olmaz sorun olmaz ama sökülse tabi daha iyi diyor. İyi olsunda 3-5 fazla olsun önemli değil diyorum daha ne diyim başında duramıyorum işte :)

Maşallah maşallah :)

Latif usta değil ordakilerden biri adını bilmiyorum :) Görkem abi onu diyorumya Merdan usta sökeriz diyor latif usta sökülse iyi olur ama sökülmesede dıştan bakınca belli olmaz sorun olmaz ama sökülse tabi daha iyi diyor. İyi olsunda 3-5 fazla olsun önemli değil diyorum daha ne diyim başında duramıyorum işte :)
zamanında çok araba toplattım bilirim sıkıntısını kolay değil; titizssen işin içinde paranla rezil olmak ta var herkez usta olamıyor sözüm meclisten dışarı yaşadığım deneyimleri paylaşıyorum. Komple çok araba soydurdum mumlattım kaporta boya elektrik döşeme motor mekanik.. şimdi eski ustalar yok herkes işin kolayına kaçıyor bas macunu devam yolla gitsin... şimdiki ustalar çok uğraşmıyor yani zanaatçi yok denecek kadar az var sadece sigorta işi yani al sök tak yapıyorlar başında her dakika duramıyorsun hayırlısı olsun allah kolaylık versin kardeşim inşallah gönlüne göre olurda içine siner :eyv

hadi hayırlısı gökhan abi :eyv

F7R -Eren34 e uyma Pulat :D

Kıl herif buraya salça olmuş elime geçirsem yapacağımı bilirim ona :D

Gökhan bu tarafa geçiyorsunda neden aramıyorsun bende badaya uğradım bugün ama Merdan'ı bulamadım hastanedeymiş böbrek taşı düşürüyormuş..

Abbbbaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

aga profilindeki renk ve jantlar olsa süper olacak o araç çok güzel gözüküyor umarım öyle yaparsın

Son düzenleme:
arka tampon eki sökülemiyorsa, ızgaralarını siyaha boyat çok daha güzel durur. ön tampona da petek uygulaması yapsan 10 numero olur yeminle :)

kolay gelsin...

Geri