ZLZ Coupe - Boya aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz o arabaya ıkı kişi olarak calısıyoruuz bırde şunu herkez bılsın latıf ustanın işinden bu zamana kadar kımse şikayet etmedıı rfc den cok kısının arabasını boyadım herkez memnun kaldı arabasını boyadıgım arkadaslar bılırler hatta sorun halil abının tek kapısını boyadım o arabanın tek parca olarak boyasını tutturana helal olsuun elını operım selçugun rs boyadım kısmı olarak ozan bulbulun aracını boyadım erenın wıllımsını kople boyadım burak ın arabayı komple boyadım alp rs kısmı boyadım 34 mckyı kısmı boyadım bır allahın kulu sıkayettcı degıl gercıı bu arabada baya bır evham yapılmıs araba on numara oldu bu arada sonucta komple boyandı pasta ve cıladan sonra o arabayı begenmıyen adamın alnını karıslarım ben işimi 10 numara yaparım

Evham yaptım usta evet hatta telefonda da konuştuğumuzda bunları belirttim :) Sonuçtan bikaç eksik dışında ki onlarıda kısmetse cumartesi hallediyoruz memnunum. Sonuçta burda sizde kendi reklamınızı yapıyorsunuz tavsiye üzerine geldim ve gören herkeste boyadan memnun. Herkesede diyorum daha pasta cilası yapılacak. Ufak tefek pürüzler ve bant izleride o zaman gidecek diyorum. O yüzden direk foto paylaşmayım diyorum. Bugün kısmetse yeni jantlarımızı almaya gidiyoruz Aytuğ başkan ile :) Haftaya ZLZ yi daha bi başka göreceksiniz inşallah sizinde hoşunuza gider :)

Filmlerimiz çekildi araba jant diye yalvarıyor Aytuğ başkanı bekliyorum yollara düşmek için :D

maşallah abi çok güzel oldu zlz, allah güle güle keyfini sürmeyi nasip etsin :eyv

canavar oldu bide jant bulabilsen 10 numara olacak

Evham yaptım usta evet hatta telefonda da konuştuğumuzda bunları belirttim :) Sonuçtan bikaç eksik dışında ki onlarıda kısmetse cumartesi hallediyoruz memnunum. Sonuçta burda sizde kendi reklamınızı yapıyorsunuz tavsiye üzerine geldim ve gören herkeste boyadan memnun. Herkesede diyorum daha pasta cilası yapılacak. Ufak tefek pürüzler ve bant izleride o zaman gidecek diyorum. O yüzden direk foto paylaşmayım diyorum. Bugün kısmetse yeni jantlarımızı almaya gidiyoruz Aytuğ başkan ile :) Haftaya ZLZ yi daha bi başka göreceksiniz inşallah sizinde hoşunuza gider :)
pastasınıda yapayım ozaman gor artık servise baklava ıle gelırsıın :D

Geri