ZLZ Coupe - Boya aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş neye gore cakma diyosun :) ben o firmada 3 senedir çalısıyorum 1.5 senedir türkıye disburotoruyuz.

Konigte o sekilde jant gobegi olmaz. Global siteden incele Hatta google da koniglere bak et. son 6 ayda piyasaya kum gibi dagilan modellerin gobekleri hep farkli. direk advanti gobek ile ayni. vidali gibi abuk bir model. Konig te oyle birsey yok

İsyerinizin adi nedir?

Son düzenleme:
Evet , königi ben kaliteli bir firma zannediyordum ama jantlarının fiyatları çok uygun ...

Benim siyah f7r ınkide aynıydı. Bazılarında bu şekilde. Mesela bazı f7r larda ön koltuklarda ısıtma arka kelebekleri önden kilitleme ve direksiyon üzerinde korna butonları var. Hepsi neyse de korna butonu olan bir direksiyon isterdim doğrusu :)

Anlasildi isler karisik:)

vites körügü iyi güzel olmus da ters takılmamıs mı dikisler arkaya bakması gerekmez mi?

orijinali de öyle Gökalp :) ama yapılmışken çift dikiş olabilirdi, hem önde hem arkada :eyv

biz o arabaya ıkı kişi olarak calısıyoruuz bırde şunu herkez bılsın latıf ustanın işinden bu zamana kadar kımse şikayet etmedıı rfc den cok kısının arabasını boyadım herkez memnun kaldı arabasını boyadıgım arkadaslar bılırler hatta sorun halil abının tek kapısını boyadım o arabanın tek parca olarak boyasını tutturana helal olsuun elını operım selçugun rs boyadım kısmı olarak ozan bulbulun aracını boyadım erenın wıllımsını kople boyadım burak ın arabayı komple boyadım alp rs kısmı boyadım 34 mckyı kısmı boyadım bır allahın kulu sıkayettcı degıl gercıı bu arabada baya bır evham yapılmıs araba on numara oldu bu arada sonucta komple boyandı pasta ve cıladan sonra o arabayı begenmıyen adamın alnını karıslarım ben işimi 10 numara yaparım

Gokhan o degilde gunes gozlugu aldin mi kendine:)

biz o arabaya ıkı kişi olarak calısıyoruuz bırde şunu herkez bılsın latıf ustanın işinden bu zamana kadar kımse şikayet etmedıı rfc den cok kısının arabasını boyadım herkez memnun kaldı arabasını boyadıgım arkadaslar bılırler hatta sorun halil abının tek kapısını boyadım o arabanın tek parca olarak boyasını tutturana helal olsuun elını operım selçugun rs boyadım kısmı olarak ozan bulbulun aracını boyadım erenın wıllımsını kople boyadım burak ın arabayı komple boyadım alp rs kısmı boyadım 34 mckyı kısmı boyadım bır allahın kulu sıkayettcı degıl gercıı bu arabada baya bır evham yapılmıs araba on numara oldu bu arada sonucta komple boyandı pasta ve cıladan sonra o arabayı begenmıyen adamın alnını karıslarım ben işimi 10 numara yaparım

Havan kime yabanci:) Nerde benim gozlukler? :)

Arabanın gündüz çekilmiş güzel fotolarını bekliyoruuz:)

Sirkette olmasaydim ben size 2 kare gundu foto koyardim hepimize yeterdi:)

Geri