Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
106 GTi geçmek öyle kolay bir şey değil. Düşünün, bir sadece filtre-egzozlu bir 106 Gti, bende sadece filtre varken BF coupeyi 1-2 boy geçti. İkinci vitesi öldürücüdür Gti'ın...Bu yüzden Onur abiyi kutlarım. Efendi insanlarla roll yapmak da ayrı bir keyif ve ayrıcalık tabii...
YZM vermiş ayarı yine ahaaa onur abi buldum malzemeyı bmw cinini bıçağa taktığı metallerden arıyodum ben nerden bulucaz yaa abi senın dış kuvvetler falan yardımcı olurmu bize ????
YZM vermiş ayarı yine ahaaa onur abi buldum malzemeyı bmw cinini bıçağa taktığı metallerden arıyodum ben nerden bulucaz yaa abi senın dış kuvvetler falan yardımcı olurmu bize ????
Maşallah Coupeye 106 Da Da İyi Cesaret 2.0 Arabayla Roll Yapıyor Zamanında Ne Heves Etmiş Kaç Bayii Gezmiş Finalde Almamıştım Bu 106 Dan Bir Tane Bir Şahin Bir 106 İçimde UkdE Kaldı
benimde içimde bir 106 yada citroen saxo vts vardır hep..çok güzel bir 106 begenmiştim rüyalarıma giriyordu 2000 li yıllarda son anda almaktan vazgeçmiştim araç taklalıymış meğer 10 binliraydı..