- Konuyu Başlatan
Şampiyonun kalemi araçlarda vardı.Maşallah YZM sadece Filtre ile gene iyi gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonun kalemi araçlarda vardı.Maşallah YZM sadece Filtre ile gene iyi gitmiş
Bravo KB ye,yürürü akşam herkesin takdirini kazandı.Maşallah onur abi.
106 ile ben de denedim 2'ye 2 beni 1.5 boy şamarladı
Bravo KB ye,yürürü akşam herkesin takdirini kazandı.
Gelenlerden duymadınmı.Sen zoru seçtin(k4m) birgün emeğini karşılığı dönecektir.Hem geçilip hem nası taktir toplanıyor abi hahah. Tek tük videom düşüyor onlar da da hep gerideyim.Ne zaman birilerini geçicek bu sport hehehehe
Gelenlerden duymadınmı.Sen zoru seçtin(k4m) birgün emeğini karşılığı dönecektir.
videonun sonunda kopmaya başlamıştık zaatiMakara yapıyrm abi ben 90kg ağır clio 106dan.Geçmem zaten şu halde zor.Arkadaşa denerken de ne kadar arkadan gelicem ona bi bakalm diyerek bindik araçlara geçerim iddam yoktu
Bu arada 5lenecek yer olsa sen bana attığn farkın bi benzerini atardın 106'ya 200kmlere gelince..
F7R a maşallah. 106 cesaret meselesi değil. chip filtre egzoz timing vs özetle egzantriksiz 106 200e kadar peşimden ayrılmazdı benimki benim f7r gidişi ortada. 106 heleki 2de denemek cesarettir esas. Bu arada Onur abi HGT ilede bir deneyip görseydin keşke? Benden rica ettiğin zımpırtıları ayarladımda arkadaşın arabada kaldı(izmit) ilk fırsatta elinde