Youtubenin yapacağı işe nedeyeyim ben

birazdan mahallede gezinebilirim o parça neymiş ona da bakayım aracın resimlerini de çekeyim bakalım nasıl yapılacak bir kaç kaportacıya göndereyim masraf neymiş insan durup bakar vicdansız sigortasından yapılır para çıkmayacak sonuçta cebinden öndeki jetta olmasa iki kapı gidecekmiş jetta aracın hızını almış tamponu kırılmış

Sorumsuz İnsanlar Gercekten , Ş.refsiz , Karaktersiz İnsanlar Yazik Günah Ya .. :asabi

gecmiş olsun abi

vuran aracın markası ford büyük ihtimallede focus düşürdüğü parça çeki demirinin kapağı olmalı içinde ford yazıyor yarın aracın resimleriyle beraber paylaşırım mahallede öyle bir araç bulamadım

Sorumsuz İnsanlar Gercekten , Ş.refsiz , Karaktersiz İnsanlar Yazik Günah Ya .. :asabi

sorma adam bodoslama giriyor sağa sola kırma yok kamyonunda hızlı gelmesi korkutmuş umarım boyasız göçük düzeltme ile düzelir ya da belden aşağı lokal boyanma olacak

bende focusa benzettim piyasa şerefsizlerle dolmuş arkadaş çarptın bari not bırak yada sahibini ara değilmi

Gecmis olsun.
Mondeo 2.kasaya da benziyor bence, O panikle kamyondan kurtulmak icin karsiya direk giriyor hizlica. ama ardina bile bakmadan kaciyor.

Focus a çok benziyor

orada bir sürü insan var bir sor numaranı bırak arkasına bakmadan bas git bana da focus gibi geliyor belediye kameraları verirse aracın plakası büyük ihtimal çıkar ama oda polissiz vermiyor poliste başından savdı büyük ihtimalle cepten çıkacak o para

orada bir sürü insan var bir sor numaranı bırak arkasına bakmadan bas git bana da focus gibi geliyor belediye kameraları verirse aracın plakası büyük ihtimal çıkar ama oda polissiz vermiyor poliste başından savdı büyük ihtimalle cepten çıkacak o para

Polis başından savdı derken!!! Yani yardımcı olmayacaklarmıymış. Belediye neden polissiz veremiyormuş? Bence biraz baskı uygula kardeşim. Geçmiş olsun tekrar.

Bence de Volvo. Stopları Volvo'ya çok benziyor.:soru

Geri