Youtubenin yapacağı işe nedeyeyim ben

Ford focusada çok benziyor ancak geri vites lambasının stobun üst kısmında olmasından dolayı volvonun s seriside olabilir. Tam kestirmek zor.

kesin konuşmak zor, hem uzak hemde net değil. ilk izlediğimde focus1'i andırıyor diye düşünmüştüm ama net değil işte...

çok geçmiş olsun baki kardeşim. plaka bulunursa ne yapılır, bulamazsak nasıl bir yol izleriz diye kendi sigortacınıza danışın, bildikleri vardır muhakkak. bazı durumlar için sigortalar birliğinin bir fonundan bahsedilip duruluyor...

çok geçmiş olsun baki kardeşim. plaka bulunursa ne yapılır, bulamazsak nasıl bir yol izleriz diye kendi sigortacınıza danışın, bildikleri vardır muhakkak. bazı durumlar için sigortalar birliğinin bir fonundan bahsedilip duruluyor...

plaka bulunsa trafikten nerede oturduğu bilinir belki gider anlaşırsın kayıt var vs vs. ama yine de soruşturmak lazım dediğin gibi abi

Ford focusada çok benziyor ancak geri vites lambasının stobun üst kısmında olmasından dolayı volvonun s seriside olabilir. Tam kestirmek zor.

arka stobu ben de volvoya benzettim fakat o parça neyse ford diyorlar yarın bakabilirsem bakacağım bagajdaymış babama biri bu ford demiş

arka stobu ben de volvoya benzettim fakat o parça neyse ford diyorlar yarın bakabilirsem bakacağım bagajdaymış babama biri bu ford demiş

Sizin araca çarpılmadan önce geride 201 kasa 190 serisi mercedes (zannedersem) park etmeye çalışıyordu eğer mahalle sakinlerinden biriyse onada sorun belki plakasını almıştır.

Yeni Kasa Focus Desana Çok Benziyor hımm

Sizin araca çarpılmadan önce geride 201 kasa 190 serisi mercedes (zannedersem) park etmeye çalışıyordu eğer mahalle sakinlerinden biriyse onada sorun belki plakasını almıştır.

bizim mahallede kim kimin aracı o bile bilinmiyor çok büyük park sorunu var biz bile yarı geliyo 3 5 sokak öteye çekiyoruz dün denk gelmiş öyle camdan görünen yer ama bence almamıştır bir kişi gelip inceliyor dikkat ederseniz koltukçu var burda o dedi plakayı almış biri dedi büyük ihtimalle o durup araca bakıyor fakat adamı bulamıyorum inşallah bir yerden çıkar

Yeni Kasa Focus Desana Çok Benziyor hımm

birazdan mahallede gezinebilirim o parça neymiş ona da bakayım aracın resimlerini de çekeyim bakalım nasıl yapılacak bir kaç kaportacıya göndereyim masraf neymiş insan durup bakar vicdansız sigortasından yapılır para çıkmayacak sonuçta cebinden öndeki jetta olmasa iki kapı gidecekmiş jetta aracın hızını almış tamponu kırılmış

​Bana ford focus gibi geldi ama emin değilim çok geçmiş olsun.

Geri