Yolda kalanlar kervanına bizde eklendik.Bunada şükür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3T0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş Olsun Metinim.. Boşver Telefondada Dediğim Gibi İyiki İşiklarda ve Hizin Yavasken Kirilmiş ALLAH Korusun Hizliyken Olsa Daha Farkli Olabilirdi.. Hiç Kafana Takma Salik Olsun Kardeşim Boşver.. :berbat :berbat

Geçmiş Olsun Metinim.. Boşver Telefondada Dediğim Gibi İyiki İşiklarda ve Hizin Yavasken Kirilmiş ALLAH Korusun Hizliyken Olsa Daha Farkli Olabilirdi.. Hiç Kafana Takma Salik Olsun Kardeşim Boşver.. :berbat :berbat

Aynen öyle abi yüksek hızlarda olsa sonuç kötü olurdu. Aradın Allah razı olsun insanın sevildiğini bilmesi güzel bi duygu :)

Aynen öyle abi yüksek hızlarda olsa sonuç kötü olurdu. Aradın Allah razı olsun insanın sevildiğini bilmesi güzel bi duygu :)

Metinim Hepiniz Benim İçin Değerli İnsanlarsiniz Senin Yerin Bende Çok Ayri Biliyosun Bunu.. :eyv :eyv

Geçmiş olsun Metin kardeşim, nazar alıyor bakımlı ve güzel araçlar, nazar çıkmış diyelim, buna şükür...

Sabah ustama gittim lift dolu olduğundan kaldıramamış öyle üzerinden bi baktık aks bilyası büyük ihtimal dedi. Araç girmişken alt takım ve kışlık bakımlarıda yapılıcak ve bi kaç cm kaldırıcam aracı.

Geçmiş olsun Metin kardeşim. Allah tekrarını yaşatmasın. Bence de bir kaç santim kaldırmanda fayda var. Yoksa çok nazar değecek daha.;)

Geçmiş olsun kardeşim :(

Akslardan anlamayan usta ya iyi dileklerimi iletiyorum :berbat

Geçmiş olsun Metin kardeşim. Allah tekrarını yaşatmasın. Bence de bir kaç santim kaldırmanda fayda var. Yoksa çok nazar değecek daha.;)

Teşekkürler Hakkı abi araç kış moduna giricek orjinal jantları geri takıcam ve yükselticem.

Geçmiş olsun kardeşim :(

Akslardan anlamayan usta ya iyi dileklerimi iletiyorum :berbat

Sağol Yusuf abi sökülen aksıvericem eline o ustanın artık ne yapar orası onu ilgilendiricek.

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Geri