Maşallah Abim ,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah Abim ,
Eğer aracınızı agresif kullanmıyorsanız uzun yolda genellikle bu gibi sonuçlar alırsınız. Aracınız 1,5 Dci ise. Aracınız dizel değilse bi şey diyemem ama dizelse mutlaka bir servise ölçtürün.
Aleykümselam kardeşim. Eğer her gittiğimiz yerin resmini koyacak olursak 600 e yakın resim eklemem lazımdı. Öyle olunca kısa yoldan hallettik.)
Bir an önce baktırmanda fayda var.aracım 1,5 dizel ve bahsettiğim 986 km yolu da gittim geldim ve yakıt ortalamam 6,9 bu benim moralimi bozmaya başladı hem de çok kötü bir şekilde
Çok normal gibi geldi bana. Allah kaza bela vermesin.ben yenıle toros sahıbı oldum balıga felan gıdıp gelmek ıcın
neyse karburator harıc tum atesleme donanımını orjınalıyle degıstırdım bobın dahıl
lpg ayarınıda kendım yaptım sıl bastan
arac bınek tıp
yolun buyuk kısmını asfaltta gıdıyorum %15 felanda köy yolu yada dag tepe gıdıyorum
aracta enaz 3 kısı oluyoruz ve bıde tıka basa bagaj
asfaltta 100kmh den hıc asagı dusmuyorum
hesaplıyorum hesaplıyorum hep 20krs a denk gelıyor yakıtım sevıneyımmı uzuleyımmı bılemıyorum toros ıcın uzun yol yakıtım normalmı
Daha ne istiyorsun kardeşim helal sana.
bunlarda benim yakıt değerlerim 948 km
100 km de ortalama 3,6