Hakkı bey gayet güzel değerler bunlar, görseller içinde teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla sadece pes diyorum bendemi sorun var arabada mı anlamadım 6,5 den aşağı bir turlu düşüremedim yakıt tüketimini gittiğim yol 970 km ortalama hızım 72km/h
Bu gün saat 18:00 de bursaya gideceğim denizliden 493 + 493 km gidiş geliş yol papacagım bakalım ne yazacak bu sefer.
Hız sabıtleyıcısını kullanıyorum 970 km lık yolculuğumda klımam hıc kapanmadı. ama yınede fazla
Denizli de bildiğiniz bir usta var ise lütfen bana bir mesaj atın şu araca bi baktıralım
Valla sadece pes diyorum bendemi sorun var arabada mı anlamadım 6,5 den aşağı bir turlu düşüremedim yakıt tüketimini gittiğim yol 970 km ortalama hızım 72km/h
Bu gün saat 18:00 de bursaya gideceğim denizliden 493 + 493 km gidiş geliş yol papacagım bakalım ne yazacak bu sefer.
Hız sabıtleyıcısını kullanıyorum 970 km lık yolculuğumda klımam hıc kapanmadı. ama yınede fazla
Denizli de bildiğiniz bir usta var ise lütfen bana bir mesaj atın şu araca bi baktıralım
Hakkı abi, maşallahın var çok güzel değerler yakalamışsın
gezil resimlerinde, şehir tabelaları yerine daha çok gittiğiniz yerlerin resimlerini çekseydiniz şukela olacaktı ) yine de eline sağlık
Aileye selamlar.
Aleykümselam kardeşim. Eğer her gittiğimiz yerin resmini koyacak olursak 600 e yakın resim eklemem lazımdı. Öyle olunca kısa yoldan hallettik.)
Abi güzel söylüyorsun da, İzmir'e gittik deyip izmir tabelasının resmini koyuyorsun
Rahmetli Barış manço abimizden yeteri kadar görmüştük, Tabelada Nüfusa +1 ekliyordu ya hani )
600 resim olmasa da 8-10 tane ikişer ikişer koyaydın.
Bak bu kadar laftan sonra artık ne yaparsın bilemiyorum )
maşAllah abim değerler süper maşAllah
bursayı gördüm bi duygulandım ikinci vatanım yeşil bursa qw
Yok resim mesim.)