Yokuşta stop etmiş aracın kayması

çok dik bayırda hiç bişi durmaz zaten, illaki kayma kaykılma olur yani....sonra hertürlü kayar... hihi yani kaldırıma dayasa olmuyo da, sekte verdırıo ya helal ossun... :halay

Son düzenleme:
Bencede araç vitesdeyken kayma olmamalı. Bahsettğiniz bayır ne kadar dik bilmiyorum ama, aracın 2 viteste yığıldığı bir yerde oturuyorum.O kadar dik bir bayır araçta herhan gibir salma olmuyor. zadece vites boşluğundan kaynaklanan 2-3 cm felan kayıp duruyor. Araç megane 3

Bencede araç vitesdeyken kayma olmamalı. Bahsettğiniz bayır ne kadar dik bilmiyorum ama, aracın 2 viteste yığıldığı bir yerde oturuyorum.O kadar dik bir bayır araçta herhan gibir salma olmuyor. zadece vites boşluğundan kaynaklanan 2-3 cm felan kayıp duruyor. Araç megane 3
1. viteste çıkmakta zorlanan, öylesine zor bir yokuşta deneyin :)

1. viteste çıkmakta zorlanan, öylesine zor bir yokuşta deneyin :)

En iyisi el freni çok kasmamak lazım :)

Deli kuyuya bir tas atti cikarmaya calisiyorlar sagolsunlar. Cikmiyorsa birakin kalsin :-)

evet olay sonlanmıştır vites ile çok dik bir rampada araç durdu :D gerisi boş

orası o kadar dik değil galiba... öle yerde araba boşta da durur... :halay(her ihtimale karşı,rampada öntekerler kaldırıma dönük park, trafik kuralıdır zati, bişi olursa %100 kusur alın)

arkadaşım o kadar dik degil boşta durursa o zaman sen dene cevabı gönder bize :)

kızma heman beya...zarf attık...rampa işleri sevmem zati...;) öle biraz dikse, dediğim gibi boşa alsamda elfrenını çeker, illaki kaldırıma dönuk park ederim... sorun olmaz yani... ayrıca burlarda dik rampa yok zati...:D sıkça vitese yuklenırsek uzunvade şanzuman-vites kaçırma, baskı-balata mekanık sorunlara bişi demıyom yani...:cool:

Geri