gıdım gıdım gider Olcay,normal bişey,ama çok rampa olması lazım bunu yapması için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bayırına göre davran
gıdım gıdım gider Olcay,normal bişey,ama çok rampa olması lazım bunu yapması için
arkadaşlar merhaba, iyisinizdir inşallah...
bayır aşağı aracınız stop etmiş durumda iken el fireni inik,vites geride araç öne doğru gidermi,benim clio ile megane 2de denedim gidyor gidiyor dememdeki maksat,sanki diş sıyırırcasına kıdım kıdım gidiyor öne doğru,normal bişeymi yoksa anormalmi çözemedim ...
Yanlış bilgi vermeyelim Akın abi millet burda yazılanlara güvenip aracı viteste bırakabilir.Ben bizzat denedim, dik yokuşlarda salıyor kendini.ne tür bir bayır olursa vitesteyken gitmez tamam vites boştadır el freninde kayma yapar inanırım ama viteste ufak bir hareket eder ondan sonra araç durur neden bayıra koydugumuzda çogumuz el freninden önce vitesi kontrol ediyoruz bence vites tam geçmemiştir
Yanlış bilgi vermeyelim Akın abi millet burda yazılanlara güvenip aracı viteste bırakabilir.Ben bizzat denedim, dik yokuşlarda salıyor kendini.