Yokuşta stop etmiş aracın kayması

gıdım gıdım gider Olcay,normal bişey,ama çok rampa olması lazım bunu yapması için

gıdım gıdım gider Olcay,normal bişey,ama çok rampa olması lazım bunu yapması için

tamam abi teşekkür ederim ,sevisteki usta gidip gitmememsi hakkında yorum yapamıyor bilmiyor tuaf.
bu arada selamını aldım abi sağolasın :)

arkadaşlar merhaba, iyisinizdir inşallah...
bayır aşağı aracınız stop etmiş durumda iken el fireni inik,vites geride araç öne doğru gidermi,benim clio ile megane 2de denedim gidyor gidiyor dememdeki maksat,sanki diş sıyırırcasına kıdım kıdım gidiyor öne doğru,normal bişeymi yoksa anormalmi çözemedim ...

Normalde gitmemesi lazım bence. Daha önce duyduğum "aracınızın kompürösörü kaçırıyor o zaman" derler hep...
bu kompürösör ney ise.

Az önce yokuşa -nispeten hafif eğimli yerine- park ettik. Huylandım şimdi, camdan da göremiyorum:)

Eski araçlar kendini salmıyor fazla ama yeni nesil atıyor kendini, bizim arabada öyle.Sakın vitese güvenmeyin daima el freniniz çekili olsun

ne tür bir bayır olursa vitesteyken gitmez tamam vites boştadır el freninde kayma yapar inanırım ama viteste ufak bir hareket eder ondan sonra araç durur neden bayıra koydugumuzda çogumuz el freninden önce vitesi kontrol ediyoruz bence vites tam geçmemiştir

ne tür bir bayır olursa vitesteyken gitmez tamam vites boştadır el freninde kayma yapar inanırım ama viteste ufak bir hareket eder ondan sonra araç durur neden bayıra koydugumuzda çogumuz el freninden önce vitesi kontrol ediyoruz bence vites tam geçmemiştir
Yanlış bilgi vermeyelim Akın abi millet burda yazılanlara güvenip aracı viteste bırakabilir.Ben bizzat denedim, dik yokuşlarda salıyor kendini.

Yanlış bilgi vermeyelim Akın abi millet burda yazılanlara güvenip aracı viteste bırakabilir.Ben bizzat denedim, dik yokuşlarda salıyor kendini.

orası öylede bak bende huylandım denemem lazım şimdi bunu bir rampa bulmam lazım :D ben açıkçası viteste bırakıyorum ha el freninide çekiyorum çekmiyor degil ama ben şahsen vitese güveniyorum el frenine degil virajlarda el freni kullandıgım için o biraz Allaha emanet :D

NORMAL şartlarda kaymaz salmaz

Geri