Yoksa Siz de Emniyet Kemeri Takmamak İçin Uğraşanlardan mısınız?:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şehirler arası yolda kesınlıkle takmalı... genelde ölümcül hata oluyor çünkü... :eyv

şehirler arası yolda kesınlıkle takmalı... genelde ölümcül hata oluyor çünkü... :eyv

Gençlere iyi örnek olunması gerekli değilmidir Bilal hocam
;)Bakınız yukarıdaki öylesine alınmış 3-5 örneğe bu ölümlerin çoğu şehiriçinde olmuşlarhımm

Son düzenleme:
şehirler arasında özellikle ve kesınlıkle takmalı yanı... şehiriçi de trafık akış hızına göre zamanla yerleşir... adamlar şehır dışında takmıyo da onu bi acil halletmeli dıyom, Fox aga...:eyv:cool:

kemer sadece öne fırlamayı engellemıyor, sağa sola savrulma ve dıreksıyon hakımıyetını kaybetmeyı de engellıyor... sağlam oturuyon koltukta yanı... tecrübeyle sabit... :eyv:bant

genellikle marşa bastıktan hemen sonra takarım ama bazen yeri geliyor malumunuz İst.trafiği :)) sıkıyor daha doğrusu sıkılıyorum peehh deyip atıyorum hemen çıt diye :D

Arka koltuğa bile otursam takmaya özen gösteririm. Alışkanlık olmuş galiba. Allah göstermesin kaza bi kere olur. Takmak gerek.

kontagı açıp göstergedeki ışıklar sönene kadar takmış oluyorum ve zamanda kaybetmiyorum :)

kontağı çevirmeden yerini buluyor :) bazen trafikte bütünleşsekte takılı kalıyor:)

Günlük şehir içinde takmiyorum uzun yolda takiyorum

Geri