Yıllık Bakım için öneri ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pacenko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yağ /Hava /Polen filtreleri değişimdi.
Motor yağı değişemi.
Aksesuar kayisi ve makaralar değişecek
Soğutma sıvısı değişemi.
Fren hidroligi degisimi.
Klima akışı kontrolü ve seviyesi tamamlanması.
Klima sistemi temizliği ve kontrolü.

Bunların hepsi 510TL bence çok iyi fiyatmış, bana sadece yağ-filtre bakımı için bu fiyatı vermişlerdi ben de hepsini dışarıda 200TL'ye hallettim. Ne var ki fren hidroliği ve soğutma sıvısı için bugün sorduğumda 300TL fiyat verildi. Klima sistem temizliği de eklesem herhalde 500e tamamlarlar... Siz bence yağ-filtre gibi bir paket üstüne üstlük kayış vs. diyorsunuz hiç düşünmeden serviste yaptırın.

Garanti yoksa dışarda yaptır bence ama iyi bi yer seç benim Kayseri'de arkadaşım klimayla alakalı çok sıkıntı yaşadı.servis devamlılığı varsa onu bilemem satarken kolaylık oluyo arkadaşında dediği gibi tercih senin parçaları kendin al orjinal dışarda yaptır 300 tl yi geçmez ama forumdaki daha bilgili arkadaşlara da danışmakta fayda var saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar sadece yağ,hava,polen fitreleri değişimi ve motor yağı değişimi için 510 tl fiyat vermişti Mais diğer işlemler için genel kontrole sokucaz gerekirse onlarada fiyat çıkarıcaz ağır bakıma daha 1 sene var zaten demişlerdi.

Bu sabah randevum vardı Mais'e gidicektim ki ınternette araştırma yaptım 2-3 gündür Bursa Haskan Oto Özel Servisi karşıma çıktı sabah aradım Mais'in yapacağı işlemlere 250 tl fiyat çıkardılar.Yarı yarıdan daha fazla bi kar söz konusu.Açıkçası önce biraz tereddutum vardı ancak sadece Renault ve Dacia marka arabalarla ilgilendikleri için guvendim ve Maisdeki randevumu iptal edip oraya gittim.

1 saatte işlemlerimi bitirdiler ayrıca arabaya ücretsiz check'up yapıp başka bir problem var mı diye baktılar şükür yokmuş.Çok ilgili ve bilgili,çoluk çocuğun olmadığı işini gayet düzgün yapan guler yüzlü arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bursa'da ki arkadaşlara tavsiye ederim.

Bakım işinide böylece halletmiş oldum arkadaşlar sağolun yazdıklarınız için.

Arkadaşlar sadece yağ,hava,polen fitreleri değişimi ve motor yağı değişimi için 510 tl fiyat vermişti Mais diğer işlemler için genel kontrole sokucaz gerekirse onlarada fiyat çıkarıcaz ağır bakıma daha 1 sene var zaten demişlerdi.

Bu sabah randevum vardı Mais'e gidicektim ki ınternette araştırma yaptım 2-3 gündür Bursa Haskan Oto Özel Servisi karşıma çıktı sabah aradım Mais'in yapacağı işlemlere 250 tl fiyat çıkardılar.Yarı yarıdan daha fazla bi kar söz konusu.Açıkçası önce biraz tereddutum vardı ancak sadece Renault ve Dacia marka arabalarla ilgilendikleri için guvendim ve Maisdeki randevumu iptal edip oraya gittim.

1 saatte işlemlerimi bitirdiler ayrıca arabaya ücretsiz check'up yapıp başka bir problem var mı diye baktılar şükür yokmuş.Çok ilgili ve bilgili,çoluk çocuğun olmadığı işini gayet düzgün yapan guler yüzlü arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bursa'da ki arkadaşlara tavsiye ederim.

Bakım işinide böylece halletmiş oldum arkadaşlar sağolun yazdıklarınız için.

Peki takılan parça markası ve yağ markası nedir..

3 sene castrolda calistim. Bu surecte bu isin en pislikleri nelerdir hepsini gordum. Simdi cok isime yariyorlar. Cok guvenilen ustalarin castrol bidonlarina dokme yag doldurup sattigini mi dersiniz, castrolvarillerine yine dokme yag koyduklarini mi dersiniz neler neler. Yag isi o kadar uc kagida acik ki gozunuzun icine baka baka istedigini yapar ruhunuz duymaz.

Yanlis anlasilma olmasin kimsenin ustaligina helal parasina dilimi uzattigim yok, durust calisanin basimizin uzerinde yeri var.. istediginiz kadar guvenin ama yaginizi mutlaka kapali olarak kendiniz parcacidan alin.. servislerde koyulan yaglara guvenmeyin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri