Yıllık Bakım için öneri ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pacenko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serviste yaptırmak daha avantajlı gibi,aracı satarken falan kolaylık oluyor

Tabi öylede garantisi bitti servis ile dışarısı arasında 2 kat fiyat farkı var nerdeyse güvenilir ve işinin ehli bi yer varsa neden olmasın dedim bakınıyorum sizlere de sormak istedim

Kişiye göre değişmekle birlikte; servis kesinlikle uzun dönemde avantajlıdır. Tüm bakım ve işlemleri yetkili serviste yapılan aracın yaşı ilerledikçe ortaya çıkan kronik sorunlarının arkasında duruluyor. Yani uzun dönem kazanç çok daha fazla. Bunun yanında parça değişimi sonrası parçaların garantisi de mevcut. Yani her ne olursa olsun yetkili servisten şaşmamak lazım derim.

Kişiye göre değişmekle birlikte; servis kesinlikle uzun dönemde avantajlıdır. Tüm bakım ve işlemleri yetkili serviste yapılan aracın yaşı ilerledikçe ortaya çıkan kronik sorunlarının arkasında duruluyor. Yani uzun dönem kazanç çok daha fazla. Bunun yanında parça değişimi sonrası parçaların garantisi de mevcut. Yani her ne olursa olsun yetkili servisten şaşmamak lazım derim.

Elektronik şans isi oldugu gibi arac konusuda şans isi. İsin biraz piyango tatafi var. Aracin garantisi bittikten sonra ornegin dayimin golf surekli sanayide bakima giriyor. Hic sorun yasamadi 6-7 yasinda araba. Ama sorunlarla bogusmakta mumkun. Manuel sanzumanli araclar icin sanayi tercih edilebilir ama tavsiyem otomatik arac kesinlikle servis bakimli olmali. Bir ustteki arkadasinda belirttigi gibi aracin garantisi bitmis bile olsa takilan malzemeler garantili ve iyi niyet diye bir uygulamalari var. Ornegin sanzuman arizalandi ve degisecek. Aracin garantisi yok ama yetkili servis bakimli. O parca yari fiyatininda altina iniyor. Ama servis bakimli olmayan aracta is degisiyor. Yuksek maliyetler cikabiliyor. Kisa vadede evet cebinizden biraz fazla belki iki kati para cikacak ama uzun vadede kazanan siz olacaksiniz. Araci satarken de bir arti olacak bu durum. Sahsen hem guvenlik hem iscilik anlaminda yetkili servisten baska bir yere elletmem arabami. Maddi imkanlar el veriyorsa kesinlikle yetkili servis derim. Sanayide yapilan islem sonrasi aracta bir ariza meydana gelirse muhattap bulamamak gibi bir sorunda var. Bunun yaninda iaini cok duzgun yapan yetkili servis kivaminda da ustalar var. Ama sanayi ortaminda soyle bir dezavantajda var. Ornegin bes alti bakim ust uste bir ustaya gittiniz. Sonraki bakimda bir gidiyorsunuz dukkan kapanmis. Aracin herseyini bu usta biliyor. Hadi bakalim baska usta bul. Yetkili serviste istediginiz yetkili servise gidin butun islemler en ince ayrintisina kadar gozlemlenebiliyor.

Yani uzun lafin kisasi :) uzun oldu ama seçim sizin tabi..

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence servisten şaşmayın. sanayiide yapacağınız kar size uzun dönemde zarar olarak dönebilir. sonuçta sanayiide 50 tl ye yapacak değil. bence servis daha iyi olur

Teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz için servisten bugün randevu aldım cuma günü götürücem inşallah.

Az önce Renault Mais'ı aradım 510 tl dediler yukarıda yazılanlar için şok oldum. Yeni araba veriyolar heralde soygunculuk bu.

Akıllı telefona my renault indir .
Aracı kayıt et 50 TL indirim hakkın var.

Akıllı telefona my renault indir .
Aracı kayıt et 50 TL indirim hakkın var.
Hocam yükledim telefonuma My Renault'u arabam programda kayitli ama 50 tl indirimden bahsetmediler hiç gittiğimde talep etsem olur mu acaba ?

Ben telefonuma yukledim ama uygulama acilip atiyor. İphone kullaniyorum. Sorun benim telefondan mi yoksa uygulama android uyumlu mu? İphone da uygulamayi kullanan arkadas var mi acaba?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İphone de kullanıyorum bir sıkıntı yok .

Şartlar
Kampanya tüm mekanik onarımlarda tek seferde yapılack KDV Dahil 500 TL’lik mekanik onarım harcamasında faturaya yansıyacak 50 TL tutarında indirimi kapsamaktadır ve MyRenault platformuna kayıt olarak, en az bir aracını ekleyen müşterilerimiz için 1 Ocak – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir. Her üye fırsattan yalnızca bir defaya mahsus yararlanabilir. MY Renault için uygulama öncesi iletişim izni ve sınırlı bir takım kişisel veriler talep edilmektedir. Karoseri onarımı kampanyaya dahil değildir. Ayrıntılı bilgiye My Renault hesabınızdan ve yetkili servislerden ulaşabilirsiniz.

Fatura yazılırken otomatık olarak sistem veriyor .

Sen yinede bayi ile görüş

.

İnternetden üye olabilirsiniz ...

İphone de kullanıyorum bir sıkıntı yok .

Şartlar
Kampanya tüm mekanik onarımlarda tek seferde yapılack KDV Dahil 500 TL’lik mekanik onarım harcamasında faturaya yansıyacak 50 TL tutarında indirimi kapsamaktadır ve MyRenault platformuna kayıt olarak, en az bir aracını ekleyen müşterilerimiz için 1 Ocak – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir. Her üye fırsattan yalnızca bir defaya mahsus yararlanabilir. MY Renault için uygulama öncesi iletişim izni ve sınırlı bir takım kişisel veriler talep edilmektedir. Karoseri onarımı kampanyaya dahil değildir. Ayrıntılı bilgiye My Renault hesabınızdan ve yetkili servislerden ulaşabilirsiniz.

Fatura yazılırken otomatık olarak sistem veriyor .

Sen yinede bayi ile görüş

.

İnternetden üye olabilirsiniz ...

Eyvallah hocam teşekkürler gittiğimde sorucam.

Geri