Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracım 3,5 senedir bendedir 190.000 km de tamamen tek elden nazik kullanılmıştır,1 hafta önce lastikleri yenilendi 205/50 r 15 v tipi hız lastikleri,alt takım komple yenilendi en ufak ses yok,yağ değişmi ve diğer bakımları zamanında yapılmıştır,triger kayışı debriaj baskı balata seti fren diskleri yakın zamanda değişti,aksesuar anlamında;ön,yan ve arka marpiyel abart egsoz,açık hava filtresi ,deri koltuk spor pedallar,tavan üstü spoyler,spor direksiyon cms jant ve buna uygun performans lastikleri mavcuttur...lpg lidir .... motoru oldukça güzeldir uzun yolda 210 km hızı gördüm.satmamdaki tek sebep magan 1 cabrio almak istememdir ...aracı 12.000 civarında almıştım 4.000 e yakın masraf ettim ( aksesuar lpg felan)... 2014 kasım ayına kadar muayenesi geçerlidir...
Hadi Gözünüz aydın 12.800 düşmüş
bide son satırdaki 2014 kasım ayı muayene tarihi kafama takıldı muayene kaç yıllık yapılıyor bu araca
iki yıllık ise kasım ayına girmeden : ileri tarihh geleceğe dönüş ileriye dönüş ileriye gidiş indi bindi rambo kaf kef dililililii
ben işin içinden çıkamadım HELPPPP hehehehehehehehehehehehehehe