Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallhi semih bayram sonu doseme isi biter heralde dun gece baya bi ugrastilar sadce arkanin fotosunu
Aldim bende online baylasim yapiyorum daha resim isteseydim ne gelmiyo. Diye kizcaklardi
abı turker verır fıyatı ben tam bılmıyorum cunkı tam takım yapılyor dıreksıyon vıtes topuz körüğü,taban tavan ve döşemeler ama koltuk fiyatını sadece sorarım sana
Yiğit böyle bi iç döşeme yenileme işi bende düşünüyorum lakin maddi anlamda hazır olmam lazım ve en önemliside vakit olmalı. Bayramda dahi çalışıyorum sen düşün Ama düşünmen yeter kısmet belki bir gün atar kafam haber ederim size geliyorum diye
Yiğit böyle bi iç döşeme yenileme işi bende düşünüyorum lakin maddi anlamda hazır olmam lazım ve en önemliside vakit olmalı. Bayramda dahi çalışıyorum sen düşün Ama düşünmen yeter kısmet belki bir gün atar kafam haber ederim size geliyorum diye
bide sadece kaplama olarak düşünmeyelim..koltukların süngerleri çok bitikti heleşöför tarafı minderde ssırt ta sol taraftan yırtıktı süngerler filan beslendi koltuk iskeleti kırıktı,yaniii nuri abi açıpta eksik brakmaz yanii...