:: YH Coupe Yapım Aşamaları::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ygt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elinize kolunuza saglik beyler. Ne zaman bitiyor yavrunun isi

Ah Yiğit ah içim nasıl gidiyor bi bilsen :D
Abi max 2 depo gaz yicen git gele bigun atlada gel bi bakmsim senin arabayada dalmisiz bogle
Elinize kolunuza saglik beyler. Ne zaman bitiyor yavrunun isi
Vallhi semih bayram sonu doseme isi biter heralde dun gece baya bi ugrastilar sadce arkanin fotosunu
Aldim bende online baylasim yapiyorum ;) daha resim isteseydim ne gelmiyo. Diye kizcaklardi;)

emeğinize saglık beyler güzel bişey çıkacak ortaya..koltuk kaplama nekadara mal oldu yaklaşık...?

emeğinize saglık beyler güzel bişey çıkacak ortaya..koltuk kaplama nekadara mal oldu yaklaşık...?
abı turker verır fıyatı ben tam bılmıyorum cunkı tam takım yapılyor dıreksıyon vıtes topuz körüğü,taban tavan ve döşemeler ama koltuk fiyatını sadece sorarım sana

güzel görünüyor kolay gelsin :) hadi hayırlı olsun

Yiğit böyle bi iç döşeme yenileme işi bende düşünüyorum lakin maddi anlamda hazır olmam lazım ve en önemliside vakit olmalı. Bayramda dahi çalışıyorum sen düşün :) Ama düşünmen yeter kısmet belki bir gün atar kafam haber ederim size geliyorum diye :)

Yiğit böyle bi iç döşeme yenileme işi bende düşünüyorum lakin maddi anlamda hazır olmam lazım ve en önemliside vakit olmalı. Bayramda dahi çalışıyorum sen düşün :) Ama düşünmen yeter kısmet belki bir gün atar kafam haber ederim size geliyorum diye :)
buyur gel abi başımızın üstnde yerin var, döşemeci abimizle topraksınız zaten ii anlaşırsınız ;)

O zaman yeruk oriya birbirumuzi kovalamasunler ordan hehe

kardeşim 750 tl koltuklar ve kapı döşemeleri...panzot kumaş fark etmez..

bide sadece kaplama olarak düşünmeyelim..koltukların süngerleri çok bitikti heleşöför tarafı minderde ssırt ta sol taraftan yırtıktı süngerler filan beslendi koltuk iskeleti kırıktı,yaniii nuri abi açıpta eksik brakmaz yanii...

Geri