6 Kas 2011 #51 karpuz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 429 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Fiyat çok uygunmuş. Burda sadece koltuk ve kapı deöşemelerini vinleks kaplamaya 800 TL istiyorlar.
6 Kas 2011 Konuyu Başlatan #52 ygt Yiğit GÜLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,439 Tepkime puanı 1 Puanları 0 PULAT' Alıntı: Fiyat çok uygunmuş. Burda sadece koltuk ve kapı deöşemelerini vinleks kaplamaya 800 TL istiyorlar. Genişletmek için tıkla ... abi bu fiyatlar tabi eşe dosta olan fiyatlar ve işçilik ortada görüyorsun
PULAT' Alıntı: Fiyat çok uygunmuş. Burda sadece koltuk ve kapı deöşemelerini vinleks kaplamaya 800 TL istiyorlar. Genişletmek için tıkla ... abi bu fiyatlar tabi eşe dosta olan fiyatlar ve işçilik ortada görüyorsun
6 Kas 2011 #53 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 PULAT' Alıntı: Fiyat çok uygunmuş. Burda sadece koltuk ve kapı deöşemelerini vinleks kaplamaya 800 TL istiyorlar. Genişletmek için tıkla ... bunlarda vinleks pulat... ama renk seçimi güzel olmuş bitmiş halini merak etmeye başladım . maşallah...
PULAT' Alıntı: Fiyat çok uygunmuş. Burda sadece koltuk ve kapı deöşemelerini vinleks kaplamaya 800 TL istiyorlar. Genişletmek için tıkla ... bunlarda vinleks pulat... ama renk seçimi güzel olmuş bitmiş halini merak etmeye başladım . maşallah...
9 Kas 2011 Konuyu Başlatan #54 ygt Yiğit GÜLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,439 Tepkime puanı 1 Puanları 0 ve koltuklar hazır yorumlarınızı merakla beklıyoruz
9 Kas 2011 #55 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 güzel gözüküyo ustanın eline sağlık.. Renault görseydi orj böyle çıkarırdı
9 Kas 2011 #56 turk_er Türker BARIŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2010 Mesajlar 446 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yiğidim burdan bakınca bana bi başka güsel geldi ama bence çook kararında oldu abartmadan sen ne diyon hakanım sade güsel duruyo demii Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Kas 2011
yiğidim burdan bakınca bana bi başka güsel geldi ama bence çook kararında oldu abartmadan sen ne diyon hakanım sade güsel duruyo demii
9 Kas 2011 #57 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 süper olmuş allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
9 Kas 2011 #58 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 evet abi on numara olmuş eğer anlaşabilirsek giresundan müşteri bulurum ustamıza..
9 Kas 2011 #59 turk_er Türker BARIŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2010 Mesajlar 446 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hakanbalkaya' Alıntı: evet abi on numara olmuş eğer anlaşabilirsek giresundan müşteri bulurum ustamıza.. Genişletmek için tıkla ... kısmet olabilir yardımcı oluruz bide bitimiş halini gör komple bütünleşince başka güsel duruyooo..
hakanbalkaya' Alıntı: evet abi on numara olmuş eğer anlaşabilirsek giresundan müşteri bulurum ustamıza.. Genişletmek için tıkla ... kısmet olabilir yardımcı oluruz bide bitimiş halini gör komple bütünleşince başka güsel duruyooo..
9 Kas 2011 #60 16-UğUR-55 Uğur Kaymak, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,572 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Koltuklar bu kadar emeğe değmiş doğrusu Otururuk bi ara