Yetkili Servis Bakım Ücretleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seymor35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir yağ bakımı serviste 600/700 tutarken dışarda aynı orj ürünlerle bakım 300/400 arası çıkıyor

2015 Model 80000 km Clio 4 Var bende. 1 ay kadar oldu alalı. Bugün Gebze'de 2 servisten ağır bakım fiyatı aldım. Fiyatlar 2180 ve 2150 TL Sadece Triger seti değişimi ise 1117 TL. Özelde ise ağır bakım 1200 TL. Ne tavsiye edersiniz.

[/IMG]

[/IMG]

2015 Model 80000 km Clio 4 Var bende. 1 ay kadar oldu alalı. Bugün Gebze'de 2 servisten ağır bakım fiyatı aldım. Fiyatlar 2180 ve 2150 TL Sadece Triger seti değişimi ise 1117 TL. Özelde ise ağır bakım 1200 TL. Ne tavsiye edersiniz.

[/IMG]

[/IMG]

Hocam praticar+ zubizu 4. Yıl bakımı 1700 liraya denk geliyor. Fakat detaylarda yağ ve filtreler görünmüyor. Sadece kayış + aksesuar var. Mail attım dönüş bekliyorum.

Fiyatlar makul olsa tabiki herkes serviste yaptırmak ister ama insanı salak yerine koyuyorlar benden 10 bin bakımı için indirimli 860 tl istediler ne yapılacak dedim sadece yağ ve filtreler bu kadar. Dışarıda güvendiğim yere yaptırdım yağ ve filtreler 250 tuttu. (Orjinal parçalar ve elf yağı)

Fiyatlar makul olsa tabiki herkes serviste yaptırmak ister ama insanı salak yerine koyuyorlar benden 10 bin bakımı için indirimli 860 tl istediler ne yapılacak dedim sadece yağ ve filtreler bu kadar. Dışarıda güvendiğim yere yaptırdım yağ ve filtreler 250 tuttu. (Orjinal parçalar ve elf yağı)

Dışarıdan yaptırmak garantiyi bozmaz mı hocam?

Bakımları Yetkili Servis haricinde başka bir yerde yaptırmak elbette aracın garanti dışı kalmasına sebep olur. Bu bütün markalar için geçerlidir. Ve ileride gelişebilecek kronik bir arızada Firma size malesef destek olmaz. Her ne kadar Yetkili Servis ücretleri yüksek gibi görünse de uzun vadeli düşünüldüğünde müşteri genel olarak kazançlıdır. Şahsi görüşümdür.

Garantiniz bitene kadar servisten şaşmayın

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Triger setine 1200tl aldığınız fiyat içerisinde hangi parçalar bulunmakta acaba.

[/IMG]

[/IMG]

1-Alternatör kayışı
2-Alternatör kayış gergisi
3-Triger Kayış seti
4-Grank Cıvatası
5-Gİ değiştirme aksesuar kayışı
6-Gi Değiştirme eksantrik kayışı

834 TL malzeme-282 İşçilik

Triger setine 1200tl aldığınız fiyat içerisinde hangi parçalar bulunmakta acaba.

Hocam Servis yağ için 339 TL yazmış. 310 TL'de filtreler için yazmış. Sadece Kayışlar için 1117 TL fiyat verdi bana. Seninki pahalıya geliyor bence.

Hocam praticar+ zubizu 4. Yıl bakımı 1700 liraya denk geliyor. Fakat detaylarda yağ ve filtreler görünmüyor. Sadece kayış + aksesuar var. Mail attım dönüş bekliyorum.

Geri