Yetkili Servis Bakım Ücretleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seymor35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı araca sahibim.

1250TL çok geldi bana.

Neler değişti acaba?

Ön fren balatası
Bakım paketi
Yağ filitresi
Motor Yağı
Hava filitresi
Polen filitresi
Mazot filitresi
Karter tapa

Toplam 1130tl

(Faturanın resmini ekleyemedim bir türlü :-) )

Merhaba arkadaşlar, 2012 model 1.2 80.000 km'de olan aracımın triger setini değiştireceğim. Ankara' da önerebileceğiniz iyi usta var mıdır? malum servisin yüksek fiyatlarından dolayı yanına yaklaşamıyoruz.

Merhaba arkadaşlar, 2012 model 1.2 80.000 km'de olan aracımın triger setini değiştireceğim. Ankara' da önerebileceğiniz iyi usta var mıdır? malum servisin yüksek fiyatlarından dolayı yanına yaklaşamıyoruz.

standart bakımları hatta debriyaj kiti değişimini de sanayide yaptırabilirsiniz bir aksilik olsa dahi çok sorun çıkarmaz. Ancak triger konusu kritik öneme sahip. araç garantili değilse bile 300-500 tl fazla verip servise yaptırın derim.
triger değiştirdikten sonra olası bir aksilik durumunda 2 yıl parça işçilik garantileri var. triger setinden veya işçilikten kaynaklı olası tüm hasarı(motor yenileme dahil) bedelsiz onarırlar.
sanayideki usta ise hemen her selamlaşmada para ister. hatalı üretilmiş parça der, vs.. vs.. kabul etmez benden oldu, benim hatam var demez. söylediklerim önyargı değil yaşanmışlıklardır.. bu dediklerimin sonunda yine kararınız değişmediyse özelden yazınız, ustama yönlendirebilirim. şu ana dek sorun yaşamadım.

Araban 1.2tce yani turboluysa triger zincir kayış değil. Bugün Bursadan 2013 clio4 1.2 turbo edc 44500km de arabamın aksesuar kayış seti ve antifiriz değiştirdim eski yetkili şu an özel servis olan Kar Oto da 820 TL tuttu

Geri