önce oturdum uzun uzun kriz sonrası FED dünyaya ucuz döviz pompalarken, Hindistan, Güney Kore sanayi ve teknolojiye yatırımlar yaparken bizim nasıl inşaatlara para saçtığımızı, şimdi de "mış gibi yaparak" onyıllar sürecek araştırma ve yatırımlardan alınabilecek sonuçları elin oğlunun arabasını paketleyerek başarmaya çalıştığımızı yazdım, sonra vazgeçtim hepsini sildim, haklısınız biz herşeyi eleştiriyoruz
hani yine teknoloji transferi yaparsın başka platformdan yola çıkar sonunda kendi ürününü ortaya çıkarır onu kamuoyuna sunarsın anlarım da, daha yolun başında sanki ortada özgün tasarım ve sonuç var gibi maskeleyerek basına sunmak nedir.. sonra eleştirenler tü kaka, henüz sonuç vermemiş araştırma yatırımları propaganda telaşıyla ortaya serenler icraatçı...
kusura bakmayın sizin kadar iyi niyetli bakamıyorum heralde, bana göre olayın Devrim arabasıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Ayrıca eleştirmek taş koymak değildir, eleştiri bizi daha iyi noktalara taşır. Malesef son yıllarda her eleştirinin ardından bozguncu hatta hain olarak yaftalanıyor insanlar ve geldiğimiz nokta ortada herkes birbirinden nefret eder vaziyette, bunun kimseye faydası yok...
Edit; Sonradan okuduğumda fazlasıyla sert bulduğum üslubumu yapıcı olmak adına bir miktar değiştirdim