Yeni Twingomuz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ooo Usta abi ne kadar hızlısın Çok Şirin bir tercih olmuş Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanmayı nasip etsin. ... Usb bölümü varmı abi.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun :eyv :)

hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin.twi keyfi bambaşkadır.bu arada twi konusunda aklına takılan bi durum olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Abim tekrardan hayırlı ugurlu olsun :) kazasız belasız kullanmak nasip etsin, Mustafa abicigim resimlerden anladığım kadarıyla bakıma başlamışsın hemen, rot balans yapılmış :)

Abim tekrardan hayırlı ugurlu olsun :) kazasız belasız kullanmak nasip etsin, Mustafa abicigim resimlerden anladığım kadarıyla bakıma başlamışsın hemen, rot balans yapılmış :)
Rot balansı aldığım arkadaş yaptırmış, Cuma günü ön takımı amortisörler dahil yenilediğinden rot balansa götürmüş...

Hız sabitleyicisi yapalım :)

Şaka bir yana faceden görmüştüm içi çok temiz. Sticker da pembeydi yanılmıyorsam :) tam şehir içi kullanmalık Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Abim tekrardan hayırlı olsun . Maşallah diyorum çok güzel

Allah razı olsun beyler, pastadan sonra bugün cila işini de hallettim, arabanın boyası kendine geldi...:eyv

10407356_10153558319317622_794651910158951938_n.jpg

Arka silecek kolu orjinal değilmiş. Onu bulmak neredeyse imkansız.

Geri