Yeni Twingomuz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi tekrar hayırlı olsun amma donanımlıymış maşallah güle güle bin senin elin değerse harıka olacak gibi duruyor ustaya tarif gerekmez led ampül lazımsa hediye edeyim haberin olsun dipsiz falan biraz çeşit var
Yeni yavrumuza her türlü hediye kabul edilir... :)

Benimkinin renginden. Ben baya değişiklik yapmıştım. Soru olursa bu konu altından sorabilirsin. Biliyorsam yardımcı olurum

Google da nickimi yazıp arama yaparsan ne hale geldiğini görebilirsin. Aslında malum sitesinde yaptıklarımı adım adım anlatmıştım. Lazım olursa ve o kadar sayfayı okumaktan üşenmem dersen ordan da faydalanabilirsin. Ben orayı terkettiğim için linkini veremiyorum şuan

Benimkinin renginden. Ben baya değişiklik yapmıştım. Soru olursa bu konu altından sorabilirsin. Biliyorsam yardımcı olurum
Eyvallah kardeşim takıldığım yerde sana danışmak isterim...:eyv

Camı tamamen indirip kapıyı kapatınca camın bir yerlere çarpma sesini duyuyorsan önce işe kapı fitillerini yerine takmakla başlayabilirsin mesela :) anadolu yakasında isen uygun zamanda yardımcı da olabilirim

Camı tamamen indirip kapıyı kapatınca camın bir yerlere çarpma sesini duyuyorsan önce işe kapı fitillerini yerine takmakla başlayabilirsin mesela :) anadolu yakasında isen uygun zamanda yardımcı da olabilirim
Avrupa yakasındayım kardeşim, sol kapı camını indirip kaldırken bir tıklama sesi geliyor, döşemeyi söküp baktım makasın plastiği yerinde yok, rayından çıkıyor sonra geri giriyor, cam-kilit tamircisi yapar zannediyorum...

Km saatini ve kalorifer düğmelerini şerit ledle aydınlatabilirsin. Görüntü güzel oluyor o zaman. Hemde km saati güneş vursa bile okunuyor

Hayırlı uğurlu olsun abim. Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı uğurlu olsun abim. Allah kaza bela vermesin.
Eyvallah kardeşim...:eyv

hayırlı uğurlu olsun ustam güle güle kullan allah kaza bela göstermesin nazar değmesin.

bizim burdalarda bir kaç tane var habire gördüğüm ekseriyette mercekli far, çelik jant, cam filmi, yapıyorlar. (genelde )

beykozdaki twingolar

belki bir fikir verirdiye paylaşıyorum ustam

Geri