Yeni Symbol Hakkında..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NuLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili NuLL arkadaşım..Şu an hala sıkıntılarınız devam ediyor mu?Yoksa araç artık daha serileşti diyebiliyor musunuz?Ben de 1.2 almayı düşünüyorum 0 km..Sizlerin düşünceleri tecrübeleri gerçekten çok önemli..Son durumu paylaşiırsanız sevinirim..Saygılar...
Şimdi şunu belirteyim eğer aileniz 3 kişilik ise ve sürekli rampa yol kat etmeyecekseniz olur,ancak ben bu testlerden sonra alma şansım olsa idi asla almazdım çünkü beklentileri karşılamayacak bir araç diyebilirim,ben bu sorunu aracı yüksek devirle kullanarak aştım sayılır,ama ben bu tür paranoya içerisine düşmek istemiyorum derseniz kesinlikle 1.5 dci alın derim ha benim param buna yetmiyor diyorsanızda Dacia Sandero alın derim şayet Renault grubu bir araç düşünüyorsanız..1.2 ve 1.5 dci Sandero arasında çok az fark var..
Umarım aydınlatıcı bir cevap olmuştur,,
Saygılarımla..

bende bulamadım bi türlü kolçak heryeri dolaştım ama uymuyor yok:soru

slm arkadaşlar

Symbollün orjinal kolçağı alttaki resimdeki dir. ben aracıma takmıştım .aracımı aldığım serviste buluniyor.
arzu ederseniz yarın daha detaylı bilgi ve resimler ekleyebilirim.

saygılar

slm arkadaşlar

Symbollün orjinal kolçağı alttaki resimdeki dir. ben aracıma takmıştım .aracımı aldığım serviste buluniyor.
arzu ederseniz yarın daha detaylı bilgi ve resimler ekleyebilirim.

saygılar

El frenini kaplamış gibi duruyor. bikaç resim daha ekleyebilirseniz güzel olur
:)

El frenini kaplamış gibi duruyor. bikaç resim daha ekleyebilirseniz güzel olur:)

slm

evet resimde el freni fazla görünmiyor. sebebi ise o anda daha kolçağın montajını yapmamıştım :)
yeni eklediğim resimlerde daha net ve montajlı halini görebilirsiniz.

saygılar

Bu kolçak bizimkilere çok benziyor amster marka mı bizimkiler gibi...

Güzelmiş kolçak montaj yeri iyi ayarlanmış

slm

evet resimde el freni fazla görünmiyor. sebebi ise o anda daha kolçağın montajını yapmamıştım :)
yeni eklediğim resimlerde daha net ve montajlı halini görebilirsiniz.

saygılar

Resimler için çok teşekkürler:) bu resimlerden sonra bende taktırmaya karar verdim:eyv

cok güzel nerden temin edebiliriz bunu daha ayrıntılı bilgi verebilrseniz iyi olur

Tavsiyem 5.000 Km Boyunca Tapa Gaz Kullanmanız, Nasıl Başlarsa Öyle Gider :eyv

Geri