- Konuyu Başlatan
Servise gittim arabam ilk olarak bilgisayar kontrolünden geçti,ve sıra geldi yol testine biz 5 kişi ile bu sorunu yaşamıştık,servisin usta başı ile ben yola çıktık adam 1'den 2'ye atarken 4 Bin devire çıkıyor neyse geldik bir rampaya tabi baya bi dik rampa idi klimayı açtı ve yine deviri yüksek kullanarak 3.Vites ile çıktı,dediki şu an gaz yemiyor hali bu 5.000 Km'den sonra performansında %30 artma olacak ve seni tatmin edecek dedi haa ama şu var %100 performans beklemen yanlış %85-90 gibi olur dedi aracın şu an ki durumu %60 dedi,aracın çok yeni ondan dolayı sıkıntı yaşıyorsun dedi,tabiki itimat etmekten başka çarem yok sizce vites atarken 4 Bin devirde vites değiştirmek ne kadar doğru,Usta bu şekilde kullanmam gerektiğini ve motorun en üst emişme seviyesine çıkartmamın en doğru bir durum olduğunu söyledi...Buyrun hadi burdan yakın )selamlar, 1.2 clio kullanıcısı olarak merakla takip ediyorum ben de son gelişmeleri
hayırlısı olsun, umarım gönlünüze göre olur.. gene kontrolleri servise yaptırın tabiki.. aynı koşulları test ettirmek kulağa çok mantıklı geliyor şu anda 5000 km'yi geçtik.. ilk günkü ile şu anki performansı arasından çok samimi söylüyorum ciddi fark var.. diorum ki biraz zaman mı verseniz arabaya?? :soru