Yeni Symbol 0.9 Touch & Linea 1.4 Pop karşılaştırma.

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
B Sınıfı sedan ve benzinli iki aracı karşılaştıralım..

symbol.linea.webp

symbol.linea1.webp

symbol.linea2.webp

Symbol'ün turbosu yeter...

lınea yı oldum olası sevemedim zaten:eyv

0,9 lt Aynı motor daha ağır araçlarda (Clio 4 gibi) 104 gr CO2 neden bunlarda 119gr.

Vergi avantajı iç hacim genişliği symbol ü avantajlı yapıyor zaten düşük vergi diliminde yeni kanun çıksa bile 120 gr altı yine avantajlı dizellere çok iyi alternatif oldu 0.9lt ve daha ucuz ama düşük performanslı 1.2 75hp benzinliler ..

Bence Bu Karşılaştırma 1.5 dCi + 1.3 Multijet Euro 5 Motorlar Arasında Yapılmalı, Fiat'tan Nefret Etsem Dahi 1.3 Multijet Euro 5 Linea'nın Üstün Geleceğini Düşünüyorum :eyv

Renault bir tane bir bir..

+ Motor tipi karşılaştırması bence adaletsiz olmuş :)
+ Ayrıca 1.4 motor Lineanın en tutulmayan motoru
+ Segmentleri farklı
+ Symbolun touch modeli lineanın urban odeline denk geliyor burdada yanlış bilgilendirme var :)
+ Ben Lineanın sadece en full modelini destekliyorum
+ Lineanın tavan hava yastıkları bile var bu sebeple burda da yanlış bilgiendirme var :)
+ Linea Emotion Dualogic Modeli ve mümknse 1.6 Turbodizel 120Bg modeli ile karşılaştırma yapılmalı ( segmentleri farklı ama madem karşılaştırdık bunu yapalım 1.5 dci ile )

duyurulur :)

:)
+ Linea Emotion Dualogic Modeli ve mümknse 1.6 Turbodizel 120Bg modeli ile karşılaştırma yapılmalı ( segmentleri farklı ama madem karşılaştırdık bunu yapalım 1.5 dci ile )

duyurulur :)
Olsa dükkan senin,aynı motor hacmi ve hp güçleri yok bu iki markada,adil olalım diye 0.9 motorumuzu koyduk 1.4 ün karşısına... :D

Hiç sevmem linea yı . Berbat bir araba .
Bizim taksiciler kullanıyor . Tam Ticari taksi . Başkada bişeye yaramaz .

Geri