Yeni Renault Anahtarliklarim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İstiyorum O Zaman :) :) :) ( Varsa Tabiki )

o kadar anahtarlık almışsın bir de hala istiyor musun :))

-------------------

Murat ben de de var aynısından. Twingo'nun anahtarlığı. ama ben inanların anahtarlığını daha çok beğeniyorum :eyv

w0xn8.jpg

:eyv
Aynen, bak benimkisi Leş gibi olmuş. yıkasan çıkmıyor.

Güle güle kullan hocam :)

Cok pissin yusuf abi ya :( ben hergün ıslak mendille siliyorum abi her yerini :) :)

Cok pissin yusuf abi ya :( ben hergün ıslak mendille siliyorum abi her yerini :) :)

Ben aldığımda üzerinde bu vardı. hemen çıkartıp inanların anahtarlığını taktım. şimdi satarken yine eskisini takıp verdim. :))

Ben aldığımda üzerinde bu vardı. hemen çıkartıp inanların anahtarlığını taktım. şimdi satarken yine eskisini takıp verdim. :))

İnanlar dediğin siyah olan ise mustafa abim gonderdi bana ondan sagolsun :eyv o vardı şimdi bunlari alinca bunu taktim bende :eyv

hayırlı olsun cicilerin tayfun güle güle kullan :)

Aynından Bendede Var Biliyonuzmu :D

anahtarlığın karta takılan metal yeri karta zarar veriyor bende kullanıyordum bir zamanlar kartı zedeleyince artık kullanmıyorum kullanacaksanız bez bant ile falan kaplamanız iyi olur

anahtarlığın karta takılan metal yeri karta zarar veriyor bende kullanıyordum bir zamanlar kartı zedeleyince artık kullanmıyorum kullanacaksanız bez bant ile falan kaplamanız iyi olur

Uyarin İçin Tskler :eyv :eyv

Geri