YENİ OYUNCAĞIM...Mercedes 230.6

emre ne aşamada şu an araç.valla bende merak ediyorum bitince nasıl olacak

renk konusunda 2 tavsiye benden gelsin. yesil bi arkadasimin, beyaz olan kuzeninin araci, benim favorim yesil.

fotolari goremiyorsaniz tek tek yukleme yaparim gerekirse

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150155892264426.297995.694634425&type=1]Facebook[/URL]

bu da beyaz olanFacebook

emre ne aşamada şu an araç.valla bende merak ediyorum bitince nasıl olacak
araba yatışta abi bayramdan sonra başlıycam ufak ufak yaza bitirmeyı planlıyorum allah kısmet ederse şimdilik bişiler yok ama ön çalışma içersındeyım araştırma geliştirme falan:) yeşilin daha yenı versıyonunu istiyom ben şu yenı fiestalarda falan var fıstık yeşili olabılır metalık tabi

araba yatışta abi bayramdan sonra başlıycam ufak ufak yaza bitirmeyı planlıyorum allah kısmet ederse şimdilik bişiler yok ama ön çalışma içersındeyım araştırma geliştirme falan:) yeşilin daha yenı versıyonunu istiyom ben şu yenı fiestalarda falan var fıstık yeşili olabılır metalık tabi

hadi hayırlısı emre bakarsın birdahaki bu tarafa gelmene onunla gelirsin

hadi hayırlısı emre bakarsın birdahaki bu tarafa gelmene onunla gelirsin
inşallah abi kısmet olursa:):) oda böyle çok dikkat çeken bişi olucaksa tedbiri önceden alıp gitmek lazım bi yerlere:D

inşallah abi kısmet olursa:):) oda böyle çok dikkat çeken bişi olucaksa tedbiri önceden alıp gitmek lazım bi yerlere:D
ondan şüpem yok kesin yine dikkat çeken bir araç olacak.sen tedbir alacaksan arabayı çamurlu ve pis getir belki o zaman biraz yırtarsın dikkatden

ondan şüpem yok kesin yine dikkat çeken bir araç olacak.sen tedbir alacaksan arabayı çamurlu ve pis getir belki o zaman biraz yırtarsın dikkatden
öyle yapmak lazımda huyum kurusun senin yanından giderken bile yıkadım öyle gittim valla:):)

emre abi mercoo ne alemde ??

Geri