YENİ OYUNCAĞIM...Mercedes 230.6

Mercedes yıldızlı gömlek bakıyonmu (:
bakıyorum abi yanlız o filmdeki çok klasık olur bu nasıl yaz için ideal hem çokda yeni çizgiler taşıyo:D
pit_mer2.jpg

sence onur abi tavsiyelerin değerli benim için gerçi renk aşamasına daha çoook var ama yinede sen bişiler söyle tabi:)???
Elma şekeri kırmızısı-körüklü amerikan tampon ve amerikan racing jant tavsiye...

Elma şekeri kırmızısı-körüklü amerikan tampon ve amerikan racing jant tavsiye...
katılıyorum onur abinin kırmızı fikrine :eyv ama belki de iki araç da kırmızı olsun istemiyorsunuzdur. :)

katılıyorum onur abinin kırmızı fikrine :eyv ama belki de iki araç da kırmızı olsun istemiyorsunuzdur. :)
oda bi etken tabi kırmızıdan hevesimizi aldık canlı canlı sarı yeşil turuncu falan aklımda olanlar

abi olayı tamamladın valla körüklü tampon olayı süper durur bulabilirsek tabi
Jant için birde,daha güncel mercedes orj.jantı da olabilir.

jant olayı bbs başta olmak üzere peşindende bunlar krom olması şart tabi
torq-thrust-2.jpg

american_racing_wheels_python_chrome_720.jpg
cbVN0313.png

Nostalji olduk gene fotoları görünce....90 yıllarda Düzce sokaklarında,düzce gençliğinin altında vardı bunlardan,karda kışta şehir içinde yan yan,yardırır,show yaparlardı....bizde ağzımız açık bakardık :)
deli makinalar bunlar ama tabi bakımlı olunca,hayırlı olsun,epey bir işi var gibi gözüküyor makinanın...şimdiden kolay gelsin.

eyvallah işimiz çok ama bitince inşallah tadını alıcaz :)

Geri