Yeni Fluence Alan Yok Mu ? ? ?

Ön park sensörü ve koyu arka camlar Oyak’ın işgüzarlığı nedeniyle eksik verildi. Camlar için 350 TL geri ödeme yapacaklar (dileyene cam filmi), ama ön park sensörünü kabul etmiyorlar. Oysa bazı araçlarda var, bazılarında yok. Mantığı da çözülmüş değil, paket opsiyonlu ya da otomatik vitesli olanların bazılarında var, bazılarında yok. Sonuç olarak Icon paketin çoğunda yok, birkaç istisna var. Sanırım üretim sırasında ilk çıkanlarda yok, son çıkan birkaçında tarih nedeniyle var. Bunun dışında canımı sıkan bir şey olmadı. Ön park sensörünü kendim taktıracağım, ama orijinali gibi tampona sıfır olmayacak tabii ki. 350 TL’yi de alıp daha ucuza kendim arka cam filmi yaptıracağım. Araç estetiği de yaptıracağım, kaporta koruma vb. gibi... Hafta başı dönmüş olacağım, planda bunlar var ;)
Bi fotoğraf atsanızda görsek şu fluyuu :)

Sadece bu var, yakıt alırken çektim. Salı günü döneceğim, o zaman tekrar çeker yüklerim...

foto_raf.jpg

Sadece bu var, yakıt alırken çektim. Salı günü döneceğim, o zaman tekrar çeker yüklerim...

foto_raf.jpg

maşallah, kazsız belasız:eyv uygun zamanınızda detaylı fotolarıda bekliyoruz hocam. fabrika ucu ucuna yakıt koyuyor ilk durak istasyon oluyor hepimizde:)

önpark sensörü düşünüyorsanız aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. serviste yaptırırsanız elektrik aksam garantisi devre dışı kalmaz, dışarıda takılırsa elektrik aksamın garanti dışı olma durumu oluyor. servis fiyatı işçilik dahil 200 civarı diye duymuştuk.

http://www.renaultfanclub.com/renault-fluence-kulubu/36599-dikkat-06evr36-fluence-serviste-park-sensoru-takildi.html

Evet, forumdan takip ettim ön park sensörü ile ilgili bilgiyi. İzmir Mais’in stoğunda sadece ön park sensörü yoktu, ön-arka vardı, gelince haber verecekler taktıracağım ;) teşekkürler...

Evet, forumdan takip ettim ön park sensörü ile ilgili bilgiyi. İzmir Mais’in stoğunda sadece ön park sensörü yoktu, ön-arka vardı, gelince haber verecekler taktıracağım ;) teşekkürler...

sizin fluence de arka görüş kamerası varmı?

Yok, Fluence’in ne üst Icon donanımında, ne de opsiyon paketlerinde geri görüş kamerası yok. Sadece, o da isteğe bağlı şunu taktırırsanız, yan sanayi şeklinde oluyor: Cevap: Renault OYAK Kampanyası Fiyatları

araç süper güle güle kullan..

murattunca adlı üyemiz 110 dci ıcon'a yazılmış, şubat ayı içinde gelecek diyordu

Geldi de aldım. Fakat şu sıralar iş yoğunluğu nedeni ile sizlere yazamadım. Süper olmuş ama inanın daha doyasıya kullanıp tadını çıkartamadım.

Geri