Yeni Clio'dan gelen sesler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alex07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oncelikle gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sorunlainiz cozulur.
Simdi benim sizin durumunuzdan anladigim; Servise gitmissiniz ve yok bisey denip geri gonderilmissiniz. Bu sebepten de sadece viraj donerken duydugunuz, buyuk ihtimalle bir cozumu olan bir sorundan dolayi daha da binmem renoya diyosunuz. (0 arabanin cok yakmasi bir sorun degil o yuzden deginmiyorum). İyi ama burasi Turkiye hakkinizi arayip gereken yerde gerekli tepkiyi gostermezseniz bazen karsinizdaki insanlar bu sekilde is savsaklayabiliyorlar. Bu durum her markada basiniza gelebilirdi. Neyse Haydar yardimci olacaktir size buyuk ihtimalle. Kolay gelsin

İnanın haklısınız,moraliniz bozuluyor ama Canınızdan önemli değil.Sonuçta Garantili araç ve Renault Sonuna kadar arkasında duracaktır Emin Olun..Ben Takip edeceğim...
Sonucta gereklı bırsey ıse Garantıden değişir canınızı sıkmayın yeter :eyv
Cevab yazan,görüş bildiren veya bildirmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bugün Antalya zamanlar servise MatraX_07 (Haydar'ın)arkadaşımızın yanına gittim sağolsun,teşekkür ediyorum,yakından ilgilendi ve sorunumuz halledildi.Servisteki arkadaşlara da teşekkür ederim.:bravo sorun balatalardan geliyormuş balatalarda uzun süre yatmasından dolayı paslanma varmış onlarda zaman içinde çalıştıkca oraya biriken pas döküntülerinin orada birikmesi ile ses yapmaya başlamış ustalar öyle söyledi.şimdilik ses kayboldu umarım bir daha o sesleri duymam amma sinir bozucuydu. Bu arada Haydar kardeşimiz bizlerin orada clio ile resimlerimizi çekmişti, form'a yükleyecekti onun içinde ayrıca teşekkür ederim.:bravo

Cevab yazan,görüş bildiren veya bildirmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bugün Antalya zamanlar servise MatraX_07 (Haydar'ın)arkadaşımızın yanına gittim sağolsun,teşekkür ediyorum,yakından ilgilendi ve sorunumuz halledildi.Servisteki arkadaşlara da teşekkür ederim.:bravo sorun balatalardan geliyormuş balatalarda uzun süre yatmasından dolayı paslanma varmış onlarda zaman içinde çalıştıkca oraya biriken pas döküntülerinin orada birikmesi ile ses yapmaya başlamış ustalar öyle söyledi.şimdilik ses kayboldu umarım bir daha o sesleri duymam amma sinir bozucuydu. Bu arada Haydar kardeşimiz bizlerin orada clio ile resimlerimizi çekmişti, form'a yükleyecekti onun içinde ayrıca teşekkür ederim.:bravo
Haydi geçmiş olsun sorununuzun halledilmesine sevindim :)

Hadi geçmiş olsun renault servis ve haydar kardeşimize teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri