Yeni Clio'dan gelen sesler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alex07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle geçmiş olsun ama şikayetlere bakılınca genelde en az renaulta karşılaşırsınız ve genelde ses veya konfordur teknik v.s ( motor yürür gibi ) çok azdır çünkü bu yönden renault gerçekten iyidir ve insanı kolay kolay yolda bırakmaz fakat renaulta bunlardan rahatsızlık olmayınca seslere geliyor sıra , yakıta gelincede sıfır araç olduğundan şu an için çok yakar ama ilerde göreceksinizki diğer markalardan çok daha az yakıyor heleki bir fordla mukayese bile edilemez yakıtı.
umarım sorunlarınız çözülür ama bence büyütecek birşey yok sonuçta ülkemizde arabalar pahalı ve aldığımızda o kadar paralara beklentilerimizde çok oluyor halbuki bu arabaları yurt dışında o kadar ucuza alabiliyorsunuzki beklentilerden fazlası oluyor aracın özellikleri.
haydar kardeşimiz size yardımcı olacaktır ve bize olacakları merakla bekliyoruz.

Hocam Zamanlar Renault'ta 2.el Satıs Temsılcısıyım.
Aracı Getirin Bizzat ilgileneceğim,yardımcı olacağım :eyv

Iste bu cok guzel.
Bu forumdaki cogu uye -hatta uye de demek istemiyorum, herbiri ailenin ferdi- bibirlerine yardimci olmak, sorunlari cozmek icin elinden geleni yapiyor.
Umarim siz de sorunlarinizi cok caninizi skmadan cozersiniz.

Sıfır aldığım arabayı 2 gün boyunca kullanamamıştım. Ama o gün bu gün tık yok. Ama forever Renault and Dacia :eyv

hele şu depodan gelen çalkantı sesi ve cam silecek suyundan gelen çalkantı sesi renoyu gözümde hiç koymadı. hiç hesap etmemiş heralda yapan adam bu çalkantı sesini.

ayrıca yoldan aldığı seste cabası.

Bizim araçta garantide yok. tek yapabildiğimiz yakıt deposuna benzin almamak. cam suyunuda ya ağzına kadar dolu bırakmak veya su koymamak.

Son düzenleme:
geçmiş olsun herşeyin iyisi kötüsü var bmw alıp aldığı gün yokuşta kalan da var yeterki denk gelmesin geldimi insanı illet eder hayattan bezdirir

Başınıza gelen olayla tüm Clio'ları ve Renault'u kıyaslamamak gerek bende mart 2011'de aldım aracımı, eski aracımda clioII olmasına rağmen ClioIII'ü yadırgadım biraz ama zamanla alışıorsunuz ve kullanmaktan zevk alıyorsunuz, haa benim başıma böyle şeyler gelmedi üstelik benim aracımda 60/40mm yay var sizin aracınıza göre daha sert bir araç...

Haydar sizin sorunlarınızla ilgilenecektir ve telefonla değilde sorunlarınızı yüzyüze anlatmak ve göstermek daha iyi olur...

Geçmiş olsun, keşke edc otomatik tercih etseydiniz. Klasik otomatikler malesef hem çok yakıyor hemde çok performanslı değil. Ancak alınmış alınmıştır, eğer bir sorun varsa inşallah kısa zamanda çözülür.

Bence sizin aracınızla ilgili bir durum var yada şimdi sıfır araç olduğu için en ufak bir tıkırtıyı bile kafanıza taktığınızı düşünüyorum açıkçası.. Halil abininde dediği gibi bence tüm renault modelleriyle kıyaslamayın.. Benim aracı alalım 2 hafta falan oldu tık yok araçta(maşallah) Bazı araçlarda mutlakaki kronik sorunlar olabilir 2012 doblomuz vardı ses gelmeyen yeri yoktu ve araç 1. vitese çok geçiyordu fabrika garantiden yeni vites kutusu veriyor ama oda aynıydı bi farklılık yoktu yani... Bu güne kadar flash clio symbol laguna megane 2 ve su anda da kangomuz var 100.000 de araç tık yok yani... Bence aracı bir süre kullanın ve eğer gerçekten sesler dediğiniz gibi çok hissedilir derecede ise o zaman servise götürüp gerekli işlemleri yapın... Ayrıca bence binilmeyecek bir araba varsa oda ford fiestadır... Çünkü ondaki sorun bambaşka... Araç gittiği yerde motor kulakları kopuyor ve olanlar oluyor... Bunu herkes söylüyor ve bir defa eniştemin fiestasında oldu bir defada haliçte bir ford fiesta bu şekilde kaza yapmıştı...

Son düzenleme:
Sizede bi şanssızlık var ben 2011 0 aldım ses gelmiyo bence götürün baksınlar değiştirirler

Geri